Tα κατάφερε ή όχι η Κύπρια Κυριακή Παντελίδου; Δείτε ποιοι παίκτες πέρασαν από την ομάδα της Ασλανίδου

Tα κατάφερε ή όχι η Κύπρια Κυριακή Παντελίδου; Δείτε ποιοι παίκτες πέρασαν από την ομάδα της Ασλανίδου

Πέντε παίκτες από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου έδωσαν «μάχη» για το ποιος θα περάσει στο επόμενο live. Μια από αυτούς και η Κυριακή Παντελίδου, η Κύπρια τραγουδίστρια που μόλις την περασμένη βδομάδα έχασε τον πατέρα της, όμως έδωσε τον καλύτερο της εαυτό απόψε.

Όλοι οι παίκτες τραγούδησαν καλά γεγονός που πολύ την coach να αποφασίσει. Ο κόσμος με τις ψήφους του πέρασε στο τρίτο live τον Αλεξάνδρο Μπαρμπούτη που «μάγεψε» με την ερμηνεία του. Όταν ήρθε η ώρα της Μελίνας Ασλανίδου να αποφασίσει εκείνη δεν μπορούσε να δώσει απάντηση.

 Σκεφτόταν και ξανασκεφτόταν αφού δεν ήταν ανάμεσα σε δύο παίκτες αλλά σε περισσότερους. Ο Γιώργος Λιάγκας της ζήτησε να πει κάποιον γιατί ο χρόνος περνούσε. Εκείνη τελικά κράτησε την Δέσποινα Ζαχαρίτσεφ, έτσι η πορεία της συμπατριώτισσας μας τραγουδίστριας ολοκληρώθηκε πρόωρα.

Δείτε τα βίντεο:


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ: Αισιόδοξος ο ΠτΔ για τις συζητήσεις - «Ο σημερινός διάλογος μπορεί να οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα»

ΑΤΑ: Αισιόδοξος ο ΠτΔ για τις συζητήσεις - «Ο σημερινός διάλογος μπορεί να οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα»

Θετικά αποτελέσματα για το θέμα της ΑΤΑ θεωρεί ότι μπορεί να φέρει ο διάλογος που θα λάβει χώρα σήμερα ανάμεσα στις συντεχνίες και τους Υπουργούς Εργασίας και Οικονομικών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE