Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά στο δάσος Λεμεσού

Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά στο δάσος Λεμεσού

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε, γύρω στις 4 το απόγευμα, η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Επύλα, του δάσους Λεμεσού, κοντά στην κοινότητα Μοναγρούλλι.


Σύμφωνα με το Τμήμα Δασών, η φωτιά κατέκαψε περίπου πέντε εκτάρια με χαμηλή άγρια βλάστηση, θάμνους, πεύκα και ευκαλύπτους.

Για τη κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν επτά πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών με 24 άτομα και έναν εκσκαφέα καθώς και δυο πυροσβεστικά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με επτά πυροσβέστες. Στις προσπάθειες συνέδραμαν τρία πυροσβεστικά αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 αποδίδει διάφορες επικρίσεις κατά της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση δεν εμπλέκεται σε καμία απολύτως περίπτωση στην προεκλογική εκστρατεία και δεν θα ακολουθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE