LIFESTYLE

Πρίγκιπας Φίλιππος: Πού αφήνει την περιουσία του, σύμφωνα με τη διαθήκη του

Πρίγκιπας Φίλιππος: Πού αφήνει την περιουσία του, σύμφωνα με τη διαθήκη του

Πολλοί είναι εκείνοι που θυμούνται τον πρίγκιπα Φίλιππο ως έναν δίκαιο άνθρωπο, με την είδηση της διαθήκης του και το γεγονός ότι επέλεξε να συμπεριλάβει σε αυτήν τρία άτομα από το προσωπικό του Παλατιού, επιβεβαιώνουν την παραπάνω αντίληψη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "The Sun", ο πρίγκιπας Φίλιππος μοίρασε την περιουσία του, η οποία υπολογίζεται στα 42 εκατομμύρια δολάρια, ανάμεσα στους κληρονόμους του, χωρίς να αφαιρέσει τον πρίγκιπα Harry, παρά τις πρόσφατες αποκαλύψεις που έκανε ενώ ο παππούς του ήταν εν ζωή.

Και μπορεί η βασίλισσα Ελισάβετ να είναι η κύρια κληρονόμος, όμως ο βασιλικός σύζυγος δεν παρέλειψε να εξασφαλίσει το μέλλον τριών βοηθών του, κάτι που δε συνηθίζεται στους βασιλικούς κύκλους. Η γενναιοδωρία του, λοιπόν, όπως διαβάσαμε στο δημοσίευμα, απευθύνεται στον προσωπικό του γραμματέα του, Ταξίαρχο Archie Miller Bakewell, με τον οποίο ο δούκας του Εδιμβούργου είχε στενή σχέση, στον ιπποκόμη του William Henderson και στον υπηρέτη Stephen Niedojadlo.

Ο ίδιος φυσικά δεν παρέλειψε να εξασφαλίσει και τα αγαπημένα του εγγόνια, με τον Harry να μην αποτελεί την εξαίρεση που δεν θα λάβει κάτι, καθώς όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας, ο παππούς του δεν είχε σκοπό να τον τιμωρήσει, ούτε του είχε κρατήσει κακία γι΄ αυτά που ακούστηκαν σε παγκόσμιο επίπεδο για τη ζωή στο Παλάτι. Όσο για τα παιδιά του, πέρα από την περιουσία που τους αναλογεί, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν όποια βιβλία επιθυμούν από την προσωπική του συλλογή.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η βασιλική οικογένεια δεν θέλησε να επιβεβαιώσει το δημοσίευμα, ανακοινώνοντας πως πρόκειται για ένα πολύ προσωπικό ζήτημα, το οποίο θα διευθετηθεί ιδιωτικά.

Πηγή: harpersbazaar.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top