ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πυρετώδεις έρευνες για τον 43χρονο που απέδρασε από τα χέρια Αστυνομικών - Σαρωτικοί έλεγχοι για εντοπισμό του

Πυρετώδεις έρευνες για τον 43χρονο που απέδρασε από τα χέρια Αστυνομικών - Σαρωτικοί έλεγχοι για εντοπισμό του

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών, για τον εντοπισμό του 43χρονου δράστη, ο οποίος απέδρασε από τα χέρια της Αστυνομίας, το βράδυ του Σαββάτου 04 Σεπτεμβρίου.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης είναι ύψιστη προτεραιότητα του τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, ενώ την ίδια ώρα τέθηκαν σε διαθεσιμότητα δυο Αστυνομικοί που είχαν υπό την ευθύνη τους την μεταφορά του 43χρονου από τα κρατητήρια στο Νοσοκομείο.

Τα δυο μέλη της Αστυνομίας τέθηκαν σε διαθεσιμότητα μετά από οδηγίες του Αρχηγού της Αστυνομίας, ενώ να υπενθυμίσουμε στο σημείο αυτό ότι ο 43χρονος ήταν δράστης απόπειρας φόνου.

Ο 43χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε τους δύο πεζούς, είχε εγκαταλείψει τη σκηνή με το όχημά του και αναζητείτο από την Αστυνομία.
Στοιχεία ότι το αυτοκίνητο οδηγούσε ο 43χρονος προέκυψαν από τις εξετάσεις που έγιναν από την Τροχαία Πάφου, που είχε αρχικά αναλάβει τη διερεύνηση του περιστατικού. Ο ύποπτος εντοπίστηκε ελεύθερη Αμμόχωστο από μέλη της Αστυνομίας.

Ανακρινόμενος ομολόγησε ότι εσκεμμένα είχε χτυπήσει με το αυτοκίνητο που οδηγούσε τον 42χρονο πεζό, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ την ίδια ώρα χτυπήθηκε και τραυματίστηκε ελαφριά και ο 29χρονος, που περπατούσε μαζί του.
Εναντίον του 43χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, με το οποίο συνελήφθη για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης απόπειρας φόνου, με το ΤΑΕ Πάφου να συνεχίζει τις εξετάσεις.

Η απόπειρα φόνου διαπράχθηκε γύρω στις 6.55 το βράδυ της Πέμπτης, 05 Αυγούστου, στην οδό Ελευθέριου Βενιζέλου, στην Πάφο, όπου ενώ οι 42χρονος και 29χρονος διασταύρωναν πεζοί τον δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, διερχόμενο αυτοκίνητο τους παρέσυρε, τραυματίζοντας τους. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, εγκατέλειψε τη σκηνή με το όχημά του, χωρίς να παράσχει βοήθεια στους δύο τραυματίες.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε τους 42χρονο και 29χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι ο 42χρονος έφερε κάταγμα στη μύτη και θλάση πνεύμονα. Αυτός κρατήθηκε για νοσηλεία σε σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου κατάσταση και τις επόμενες έλαβε εξιτήριο. Ο 29χρονος, ο οποίος έφερε ελαφρά τραύματα, έτυχε περίθαλψης και έλαβε εξιτήριο το ίδιο βράδυ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top