Ιταλία: Άρπαξε το «ξυστό» ηλικιωμένης που μόλις της είχε πουλήσει – Κέρδιζε 500 χιλιάδες ευρώ

Ιταλία: Άρπαξε το «ξυστό» ηλικιωμένης που μόλις της είχε πουλήσει – Κέρδιζε 500 χιλιάδες ευρώ

Μια απίστευτη ιστορία συνέβη στην Νάπολη στην νότια Ιταλία. Ο ιδιοκτήτης καταστήματος με καπνά, στο κέντρο της πόλης, προσπάθησε να κλέψει κερδοφόρο «ξυστό» το οποίο είχε μόλις πουλήσει σε ηλικιωμένη γυναίκα.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Ιταλίας, η γυναίκα, που είχε αγοράσει δύο δελτία «ξυστό», κατάλαβε πως με ένα από αυτά κέρδιζε 500.000 ευρώ. Μόλις το κατάλαβε ζήτησε επιβεβαίωση από τον ιδιοκτήτη που μόλις της το είχε πουλήσει.

Ένας υπάλληλος έλεγξε και κατέγραψε τους αριθμούς, επιβεβαιώνοντας έτσι την ηλικιωμένη γυναίκα. Ωστόσο, αμέσως μετά, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, άρπαξε το «ξυστό», βγήκε έξω, ανέβηκε στην μηχανή του και εξαφανίσθηκε.

Οι καραμπινιέροι, οι οποίοι κλήθηκαν άμεσα, σήμαναν συναγερμό και ειδοποίησαν την αρμόδια κρατική αρχή ότι ο συγκεκριμένος έμπορος δεν θα έπρεπε, σε καμία περίπτωση, να εισπράξει το ποσό.

Τελικά, ύστερα από εικοσιτέσσερις ώρες, ο ιδιοκτήτης εντοπίσθηκε στο αεροδρόμιο της Ρώμης Φιουμιτσίνο, ενώ ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τις Κανάριες νήσους.

Δυστυχώς, μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι δεν είχε μαζί του, το τυχερό «ξυστό».

Αξίζει να σημειωθεί, πως χωρίς το τυχερό δελτίο η άτυχη ηλικιωμένη δεν μπορεί να εισπράξει τις 500 χιλιάδες ευρώ. Σύμφωνα με την ιταλική δημόσια τηλεόραση Rai, τέλος, ο υπαίτιος κλοπής φέρεται να κατέθεσε το πολύτιμο ξυστό, σε τράπεζα της Λατίνα (73 χιλιόμετρα νότια της Ρώμης) πριν προσπαθήσει να αναχωρήσει για τις Κανάριες.

Πηγη: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν – Θρίλερ με Χαμενεΐ – «Κανένα πλοίο δεν επιτρέπεται να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ»

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν – Θρίλερ με Χαμενεΐ – «Κανένα πλοίο δεν επιτρέπεται να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE