LIFESTYLE

Βαρύ το χτύπημα της μοίρας για την Βίκυ Σταυροπούλου και την κόρη της! Ντύθηκαν στα μαύρα και θρηνούν

Βαρύ το χτύπημα της μοίρας για την Βίκυ Σταυροπούλου και την κόρη της! Ντύθηκαν στα μαύρα και θρηνούν

Τον μεγαλύτερο πόνο της ζωής της ζει από προχθες η Βίκυ Σταυροπούλου, που έχασε τον αγαπημένο της πατέρα. Η ηθοποιός και η κόρη της Βίκυ Μπάρκα, δεν έκρυψαν ποτέ την αδυναμία τους στον παππού, που πάντα στήριζε και τις δυο τους με αγάπη.

Ο πατέρας και η μητέρα της Βίκυς ήταν πάντα οι άνθρωποι που βρίσκονταν δίπλα της και ήταν οι δεύτεροι γονείς της κόρης της. Ο πατέρας της νοσηλευόταν για πολύ μεγάλο διάστημα με προβλήματα υγείας στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Τους τελευταίους σχεδόν τρεις μήνες, περνούσε τις περισσότερες μέρες στο νοσοκομείο, ενώ η Βίκυ και η Δανάη διέθεταν όλες τις ώρες τους σε εκείνον. Ο Ανδρέας Σταυρόπουλος ήταν πάντα ένας υπομονετικός και γλυκός άνθρωπος, που ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα, αφού τον τελευταίο καιρό χρειαζόταν να υποβάλλεται σε αιμοκαθάρσεις.

Την περιπέτεια του ήξεραν οι άνθρωποι του περιβάλλοντός τους και όλοι μαζί έλπιζαν ότι θα τα κατάφερνε, αφού την περίοδο μετά το Πάσχα φαινόταν ότι υπήρχε ανάκαμψη στην κατάσταση της υγείας του. Ιδίως η Δανάη, κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου βρισκόταν τις περισσότερες ώρες της ημέρας μαζί με τη γιαγιά της στο Ιπποκράτειο. Η ηθοποιός προσπαθούσε να εξασφαλίσει έστω και ελάχιστη ώρα ανάμεσα σε γυρίσματα και θεατρική παράσταση που να αφιερώσει στον πατέρα της και τη μητέρα της.

Πριν από περίπου δυόμιση μήνες η Δανάη Μπάρκα ανάρτησε μία φωτογραφία στο Instagram, όπου κρατούσε το χέρι του παππού και τη συνόδευσε με πολύ συγκινητικά λόγια και την πεποίθηση ότι όλα θα πάνε καλά και το καλοκαίρι όλοι μαζί θα χαρούν τις διακοπές στο κτήμα τους στην Καλαμάτα

Η ανάρτηση της κόρης της Βίκυς Σταυροπούλοου

Ο Ανδρέας Σταυρόπουλος πέθανε προχθες το απόγευμα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και χθες μακριά από τα φώτα έγινε η κηδεία του.

Η Βίκυ Σταυροπούλου και η κόρη της βρίσκονται στο σπίτι με τους δικούς τους ανθρώπους για στήριγμα σε αυτή την ανυπολόγιστη για εκείνες απώλεια, ενώ παράλληλα στηρίζουν και τη μητέρα της ηθοποιού που έχασε τον σύντροφό μετά από 50 χρόνια κοινής ζωής.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top