Ειδικές Προσφορές σε πάνω από 170 ακίνητα της APS

Ειδικές Προσφορές σε πάνω από 170 ακίνητα της APS

Η APS Cyprus ανακοινώνει μοναδικές προσφορές σε Παγκύπρια βάση, με μειωμένες τιμές σε πολλά από τα ακίνητα που υπάρχουν στο χαρτοφυλάκιο της.

Η ειδική αυτή προσφορά αφορά εκπτώσεις μέχρι και 50% σε πάνω από 170 τεμάχια γης.

Στις προσφορές αυτές θα βρείτε πληθώρα αγροτικών τεμαχίων και οικιστικών οικοπέδων, σε προνομιακές τοποθεσίες σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου, που μπορούν να ικανοποιήσουν διαφορετικές ανάγκες. Δείτε παρακάτω μερικά από τα ακίνητα της καμπάνιας:
• Μεγάλη έκταση πάνω από 7000τ.μ. στην Ανώγυρα της Λεμεσού μόνο €4.000. (Ref 381)

• Αγροτικό τεμάχιο κοντά στην οικιστική ζώνη της Πέγειας με θέα τη θάλασσα, με ενδεικτική τιμή πώλησης €15.000 (Ref 416)

• Χωράφι στην Ορόκλινη της Λάρνακας, έκτασης 4000 τ.μ. στην τιμή των €16.000 (Ref 537)

• Ακόμη ένα ακίνητο έρχεται να προστεθεί στη πληθώρα επιλογών , ένα οικόπεδο 521τ.μ. στην Αψιού για τους λάτρεις των βουνών. (ref 310)

Επιλέγοντας ένα ακίνητο από το χαρτοφυλάκιο της APS, σήμερα βρίσκεστε ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που ονειρευτήκατε.
Εκτός από τις προσφορές αυτές σε αγροτεμάχια και οικόπεδα, μπορείτε να βρείτε και τον κατάλληλο γραφειακό χώρο για την επιχείρησή σας ή την ιδανική κατοικία για εσάς και την οικογένειά σας, εξυπηρετώντας όλες τις καθημερινές αλλά και επενδυτικές ανάγκες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της APS: www.aps-cyprus.com

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE