Για την υπέρβαση ο Άρης, για να αποφύγει την… «παγίδα» η Ανόρθωση

Για την υπέρβαση ο Άρης, για να αποφύγει την… «παγίδα» η Ανόρθωση

Άρης και Ανόρθωση “διασταυρώνουν τα ξίφη τους” το βράδυ του Σαββάτου (25/09, 19:00) στο Τσίρειο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Ο… απαιτητικός τη φετινή σεζόν Άρης θα κυνηγήσει τη νίκη, η οποία θα του δώσει άλλο αέρα ενόψει της συνέχειας και παράλληλα θα ανεβάσει την ψυχολογία όλων στα ύψη, όμως και η ισοπαλία εννοείται πως θα είναι θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE