Έβγαλε μπλοκάκια η Αστυνομία - Έλεγχοι, καταγγελίες και καμπάνες το τελευταίο εικοσιτετράωρο

Έβγαλε μπλοκάκια η Αστυνομία - Έλεγχοι, καταγγελίες και καμπάνες το τελευταίο εικοσιτετράωρο

Σε 30 καταγγελίες πολιτών και 4 υποστατικών προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, στο πλαίσιο των ελέγχων για τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού. 

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας, κατά το τελευταίο 24ωρο που ολοκληρώθηκε στις 06:00 σήμερα το πρωί διενεργήθηκαν συνολικά 2.831 έλεγχοι σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.
 
Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 702 έλεγχοι και έγιναν 7 καταγγελίες πολιτών και 1 υποστατικού, στη Λεμεσό οι έλεγχοι ανήλθαν σε 258 με 9 καταγγελίες πολιτών, στη Λάρνακα καταγγέλθηκαν 2 πολίτες έπειτα από 490 ελέγχους, στην Πάφοι έγιναν 3 καταγγελίες υποστατικών και 1 πολίτη και στην Αμμόχωστο καταγγέλθηκαν 11 πολίτες έπειτα από 528 ελέγχους.
 
Στην περιοχή Μόρφου δεν υπήρξαν καταγγελίες έπειτα από 134, ενώ τα Τμήματα Τροχαίας και η Λιμενική διενήργησαν 177 και 159 ελέγχους αντίστοιχα χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Παραθέτει Διάσκεψη Τύπου ο Σάββα Αγγελίδη για την απόφαση του ΕΔΑΔ

LIVE: Παραθέτει Διάσκεψη Τύπου ο Σάββα Αγγελίδη για την απόφαση του ΕΔΑΔ

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η διάσκεψη Τύπου του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα Σάββα Αγγελίδη, στον απόηχο της σοβαρής καταδίκης της Κυπριακής Δημοκρατίας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Δείτε λεπτό προς λεπτό τις δηλώσεις και όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE