Σε εξέλιξη η συνάντηση Αναστασιάδη – Γκουτέρες – Τατάρ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε εξέλιξη η συνάντηση Αναστασιάδη – Γκουτέρες – Τατάρ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε άτυπη συνάντηση υπό την μορφή γεύματος παρακάθεται αυτή τη στιγμή, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης μαζί με τον ΓΓ των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Σε δηλώσεις του προσερχόμενος στη 1μμ (ώρα Νέας Υόρκης) στο Γραφείο του ΓΓ των ΗΕ για την άτυπη συνάντηση μαζί με τον ΓΓ των ΗΕ και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ερωτηθείς από Τούρκο δημοσιογράφο αν είναι ανοικτός σε μια λύση δύο κρατών, είπε «όχι. Ελπίζουμε σε μια λύση διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας στη βάση των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, όλων των ψηφισμάτων».

Τον Πρόεδρο Αναστασιάδη συνοδεύει στο κτήριο των ΗΕ ο Διαπραγματευτή Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE