Κατηγορείται για ανθρωποκτονία ο συμβίος της 18χρονης Κατερίνας που πέθανε μετά από θανατηφόρο τροχαίο στην Λεμεσό

Κατηγορείται για ανθρωποκτονία ο συμβίος της 18χρονης Κατερίνας που πέθανε μετά από θανατηφόρο τροχαίο στην Λεμεσό

Ένα χρόνο μετά το φρικτό θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο της 18χρονης Κατερίνας Χαραλάμπους, ο συμβίος της -οδηγός του οχήματος – κατηγορείται για ανθρωποκτονία.

Ο 22χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί για το τροχαίο ατύχημα παρουσιάστηκε χθες Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου αποφασίστηκε η καταχώρηση της υπόθεσης στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Υπενθυμίζεται ότι το θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον δρόμο Κυβίδων – Καντού, καθώς το όχημα ανατράπηκε επανειλημμένα και κατέληξε σε περιτοίχισμα οικίας. Η 18χρονη Κατερίνα εκσφενδονίστηκε από το όχημα και βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Από τις εξετάσεις διαφάνηκε ότι ο ανθρώπινος παράγοντας έπαιξε για ακόμη μία φορά καθοριστικό ρόλο, καθώς υπήρξε αυξημένη ταχύτητα.

Η 18χρονη νεαρή ήταν μητέρα δύο παιδιών 17 μηνών και 5 μηνών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Σοβαρές αντιφάσεις στην αρχική γνωμάτευση του Πανίκου Σταυριανού, που είχε αποφανθεί για αυτοκτονία, φέρνει το φως το νέο πόρισμα της  υπόθεσης του Θανάση Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE