Κατηγορείται για ανθρωποκτονία ο συμβίος της 18χρονης Κατερίνας που πέθανε μετά από θανατηφόρο τροχαίο στην Λεμεσό

Κατηγορείται για ανθρωποκτονία ο συμβίος της 18χρονης Κατερίνας που πέθανε μετά από θανατηφόρο τροχαίο στην Λεμεσό

Ένα χρόνο μετά το φρικτό θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο της 18χρονης Κατερίνας Χαραλάμπους, ο συμβίος της -οδηγός του οχήματος – κατηγορείται για ανθρωποκτονία.

Ο 22χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί για το τροχαίο ατύχημα παρουσιάστηκε χθες Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου αποφασίστηκε η καταχώρηση της υπόθεσης στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Υπενθυμίζεται ότι το θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον δρόμο Κυβίδων – Καντού, καθώς το όχημα ανατράπηκε επανειλημμένα και κατέληξε σε περιτοίχισμα οικίας. Η 18χρονη Κατερίνα εκσφενδονίστηκε από το όχημα και βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Από τις εξετάσεις διαφάνηκε ότι ο ανθρώπινος παράγοντας έπαιξε για ακόμη μία φορά καθοριστικό ρόλο, καθώς υπήρξε αυξημένη ταχύτητα.

Η 18χρονη νεαρή ήταν μητέρα δύο παιδιών 17 μηνών και 5 μηνών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.