ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Time to Move 2021: Ανακάλυψε τρόπους για να Εξερευνήσεις την Ευρώπη!

Time to Move 2021: Ανακάλυψε τρόπους για να Εξερευνήσεις την Ευρώπη!

Για 8η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται η εκστρατεία “Time to Move” του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πληροφόρησης Eurodesk, με στόχο να αναδείξει ευκαιρίες εθελοντισμού, κινητικότητας και πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας που γίνεται κάθε Οκτώβριο, οι νέοι ενθαρρύνονται να συμμετάσχουν σε μια σειρά από δραστηριότητες σε όλη την Ευρώπη οι οποίες στοχεύουν να δώσουν στους νέους το έναυσμα να αναζητήσουν ευκαιρίες κινητικότητας, ανακαλύπτοντας την Ευρώπη μέσα από τα ταξίδια τους. Παράλληλα, στα πλαίσια της εκστρατείας “Time to Move”, διοργανώνονται σειρά από διαδικτυακές δραστηριότητες και διαγωνισμοί.

Γενικότερος στόχος της εκστρατείας, είναι η προώθηση των Υπηρεσιών Πληροφόρησης που παρέχει το Eurodesk και η σύνδεση των νέων με τα 1,600 Κέντρα Πληροφόρησης Νέων του Eurodesk (ΚΕΠΛΗ). Ειδικά για το 2021, οι θεματικές του #TimeToMove2021 αφορούν:

• Ευκαιρίες κινητικότητας στο πλαίσιο της πανδημίας.
• Το πρόγραμμα Discover EU και το Ευρωπαϊκό Έτος Σιδηροδρόμων.
• Την ψυχική υγεία και αντιμετώπιση του άγχους στα πλαίσια της πανδημίας.
• Την κλιματική αλλαγή.

Στο πλαίσιο της Εκστρατείας στην Κύπρο, το τοπικό δίκτυο του Eurodesk με συντονιστή τον ΟΝΕΚ και τη συνεργασία των πολλαπλασιαστών του, ετοιμάζει μια σειρά από εκδηλώσεις, παρουσιάσεις, εργαστήρια, διαγωνισμούς και διασκεδαστικά παιγνίδια. Μέσα από τις δράσεις και εκδηλώσεις αυτές, οι νέοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Eurodesk Κύπρου και τους πολλαπλασιαστές του δικτύου και παράλληλα να συγκεντρώσουν τις πληροφορίες που χρειάζονται για την επόμενή τους ευκαιρία κινητικότητας. Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν συμβουλές από τα μέλη του δικτύου ή ακόμα και να μοιραστούν με άλλους νέους τις δικές τους εμπειρίες κινητικότητας.

Για να ενημερώνεστε αλλά και να λάβετε μέρος στις εκδηλώσεις, τις δραστηριότητες και τους διαγωνισμούς της εκστρατείας, τόσο στην Κύπρο όσο και σε όλη την Ευρώπη, μπείτε στην ιστοσελίδα https://eurodesk.onek.org.cy/timetomove2021 και ακολουθείστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Eurodesk Κύπρου, Facebook, Instagram, Twitter και LinkedIn, στον λογαριασμό Eurodesk Cyprus.


Έφθασε η ώρα να ανακαλύψεις τρόπους για να εξερευνήσεις την Ευρώπη! It’s #TimeToMove!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top