Αβέρωφ Νεοφύτου: Συντετριμμένος μεταφέρει το φέρετρο πατέρα του στην τελευταία του κατοικία – ΒΙΝΤΕΟ

Αβέρωφ Νεοφύτου: Συντετριμμένος μεταφέρει το φέρετρο πατέρα του στην τελευταία του κατοικία – ΒΙΝΤΕΟ

Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται αυτή την ώρα ο πατέρας του Αβέρωφ Νεοφύτου, Περικλής Νεοφύτου ο οποίος πέθανε σε ηλικία 94 ετών.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού φανερά συντετριμμένος μεταφέρει ο ίδιος με τα χέρια του το φέρετρο του πατέρα του στην Χλώρακα, συνοδευόμενος από τη σύζυγο και το παιδί του.

Σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του τόπου κατέφθσε στην περιοχή για την Εξόδιο Ακολουθία. 

Ο Περικλής Νεοφύτου γεννήθηκε στον Πωμό, στις 22 Απριλίου 1922. Αφιέρωσε ολόκληρη του τη ζωή στην οικογένεια του και ασχολήθηκε επαγγελματικά με τη γεωργία και την κτηνοτροφία. Η ενασχόληση του με τη γη ήταν η μεγάλη του αγάπη.

Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι, πλήρης ημερών. Ευτύχησε να χαρεί 12 εγγόνια και 9 δισέγγονα που του χάρισαν τα πέντε του παιδιά.

Δείτε σχετικό βίντεο εδώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Βρήκαμε τη χρυσή τομή για την αύξηση του κατώτατου μισθού, που θα ισχύσει για τα επόμενα δύο χρόνια, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Μαρίνος Μουσιούττας, την Παρασκευή, απαντώντας στις ανακοινώσεις των κοινωνικών εταίρων που αντέδρασαν στην απόφαση.

BEST OF TOTHEMAONLINE