Στην ατζέντα της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τα Pandora Papers

Στην ατζέντα της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τα Pandora Papers

Το ζήτημα που προέκυψε μετά τη δημοσιοποίηση από διεθνή ΜΜΕ των «Pandora Papers» θα συζητήσει η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου στο Στρασβούργο, όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα, πρώτη ημέρα της Ολομέλειας.

 
Κατά τη συζήτηση η οποία θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης θα κληθούν να τοποθετηθούν εκπρόσωπος του Συμβουλίου και εκπρόσωπος της Κομισιόν.
 
Αντικείμενο της συζήτησης θα είναι το πώς οι τελευταίες αποκαλύψεις επηρεάζουν τις ενέργειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για καταπολέμηση του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, της φοροδιαφυγής και της φοροαποφυγής.
 
Όπως σημειώνεται, θα ακολουθήσει συζήτηση και ψηφοφορία για ψήφισμα του Κοινοβουλίου κατά την επόμενη Ολομέλεια, που θα λάβει χώρα αργότερα αυτόν τον μήνα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα μια 34χρονη γυναίκα και απόπειρα φόνου εναντίον 14χρονου, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σήμερα γύρω στις 17:30 σε διαμέρισμα στη Χλώρακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE