ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Το αίτημα του Αζέρου στο Δικαστήριο – Νέα στοιχεία ενώπιον των Αρχών για τον ύποπτο εκτελεστή

Το αίτημα του Αζέρου στο Δικαστήριο – Νέα στοιχεία ενώπιον των Αρχών για τον ύποπτο εκτελεστή

Εκ νέου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης 6 Οκτωβρίου ο 38χρονος Αζέρος που συνελήφθη για πολύ σοβαρή υπόθεση.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου ζήτησαν την ανανέωση της προσωποκράτησης του Αζέρου, έχοντας ενώπιον τους νέα στοιχεία για την υπόθεση. Στην κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία εκ μέρους του υπόπτου ο δικηγόρος του ζήτησε μεταφραστή για να μεταφράσει τα όσα οι ανακριτές έγραψαν για την υπόθεση και θα ακούγονταν στο Δικαστήριο από την Ελληνική στη Ρωσσική γλώσσα. 

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ η υπόθεση του Αζέρου έχει πάρει διεθνείς διαστάσεις κυρίως στα ισραηλινά μέσα μαζικής ενημέρωσης, με την Πρωθυπουργία του Ισραήλ να προχωρεί σε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι ο Αζέρος ήταν απεσταλμένος από το Ιράν με στόχο τρομοκρατική επίθεση εναντίον Ισραηλινών επιχειρηματιών και όχι για δολοφονικό σχέδιο εναντίον του Teddy Sagi.

Αστυνομική πηγή ανέφερε στο ThemaOnline ότι ο 38χρονος συνεχίζει να μη συνεργάζεται με τους ανακριτές της υπόθεσης καθώς ασκεί το δικαίωμα της σιωπής. Το ΤΑΕ Αρχηγείου προχωρεί σε ανακριτικό έργο, ενώ στοιχεία στην υπόθεση αναμένεται να δώσουν και πληροφορίες από το εξωτερικό.

Βαρυσήμαντο είναι και το υλικό από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που βρίσκονταν στις περιοχές όπου διακινείτο ο ύποπτος, αναμένοντας να διαφανεί κατά πόσο είχε επαφές με άλλα πρόσωπα στις ελεύθερες περιοχές. Στο παρόν στάδιο είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Αζέρος διέμενε στα κατεχόμενα ενώ από εκεί φαίνεται να είχε προμηθευτεί και το πιστόλι με σιγαστήρα που εντοπίστηκε στην κατοχή του κατά τη σύλληψη του.

Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται σε πολλά μέτωπα καθώς αναμένονται πληροφορίες από το εξωτερικό αλλά και αποτελέσματα από τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του 38χρονου, ο οποίος είχε στην κατοχή του τρια κινητά τηλέφωνα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top