Παρέμβαση Υπ. Εργασίας στην απόλυση της προέδρου προσωπικού Αγγλικής Σχολής, ζήτησε η ΠΕΟ

Παρέμβαση Υπ. Εργασίας στην απόλυση της προέδρου προσωπικού Αγγλικής Σχολής, ζήτησε η ΠΕΟ

Η ΠΕΟ με σημερινή ανακοίνωση της καταδικάζει "την απαράδεκτη και αντισυνδικαλιστική απόφαση" του Διοικητικού Συμβουλίου της Αγγλικής Σχολής να απολύσει την Πρόεδρο της Συντεχνίας των καθηγητών της Αγγλικής Σχολής.

 
Προστίθεται ακόμα ότι ο Γ.Γ. της ΠΕΟ Πάμπης Κυρίτσης έχει ήδη επικοινωνήσει με την Υπουργό Εργασίας και απαίτησε την παρέμβασή της, για την ανατροπή αυτής της απαράδεκτης απόφασης.
 
«Για μας δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η απόλυση αυτή γίνεται για εκδικητικούς λόγους, για λόγους εκφοβισμού των εργαζομένων ώστε να καμφθεί ο αγώνας που έχουν ξεκινήσει για διεκδίκηση αυτονόητων συνδικαλιστικών δικαιωμάτων με κυριότερο αίτημα τη συνομολόγηση συλλογικής σύμβασης και την κατάργηση των προσωπικών συμβολαίων», αναφέρεται.
 
Η ΠΕΟ εκφράζει την αποφασιστικότητα της «να υπερασπιστεί με όλα τα μέσα τις συνδικαλιστικές και δημοκρατικές ελευθερίες που στην προκειμένη περίπτωση παραβιάζονται βάναυσα και μάλιστα από οργανισμό που διορίζεται από την κυβέρνηση και είναι δημόσιου χαρακτήρα».
 
Για το θέμα αυτό ο Γ.Γ. της ΠΕΟ Πάμπης Κυρίτσης έχει ήδη επικοινωνήσει με την Υπουργό Εργασίας και απαίτησε την παρέμβαση της, για την ανατροπή αυτής της απαράδεκτης απόφασης.
 
Η ΠΕΟ καταλήγοντας εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη και στήριξη της στον αγώνα των εργαζομένων της Αγγλικής Σχολής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE