ΔΙΕΘΝΗ

Επίσημη ιατρική έκθεση για Ερντογάν ζήτησε ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Επίσημη ιατρική έκθεση για Ερντογάν ζήτησε ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Επίσημη ιατρική έκθεση από ανεξάρτητο κρατικό ίδρυμα για τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν ζήτησε ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου για λόγους εθνικής ασφάλειας ενώ ο Τούρκος Πρόεδρος του απάντησε ότι η κατάστασή του είναι σοβαρή και χρειάζεται άμεση παρέμβαση ο ίδιος και το κόμμα του.

Σε μήνυμά του στο Τουίτερ ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου γράφει ότι από το κυβερνών κόμμα ΑΚΡ «απαιτούν ‘να τροποποιήσουν τα πρώτα 4 άρθρα του Συντάγματος’. Ο Ερντογάν νομίζει ότι το ζητώ εγώ. Τώρα, το αίτημα ιατρικής έκθεσης έχει γίνει θέμα κρατικής ασφάλειας. Ο Ερντογάν πρέπει να λάβει ιατρική έκθεση από ανεξάρτητο ίδρυμα, αμέσως!».

Ο Τούρκος Πρόεδρος σε ομιλία του στην σύνοδο των επαρχιακών προέδρων του κόμματός του απάντησε άμεσα λέγοντας ότι ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου αιφνιδιάστηκε από τα επιχειρήματά που έδωσε σχετικά με τις ασυνέπειες του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τις συζητήσεις για το Σύνταγμα. «Είπε ότι έπρεπε να πάρω μια αναφορά από ένα ίδρυμα υγείας. Εάν υπάρχουν φίλοι γιατροί ανάμεσά μας, θα γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει αυτή η πνευματική κατάσταση και τι υποδηλώνει. Δεν επεμβαίνουμε στην επιχείρηση κανενός, ούτε των γιατρών».

Σύμφωνα με τον ίδιο «είναι όμως σαφές ότι υπάρχει μια σοβαρή κατάσταση που χρειάζεται επείγουσα παρέμβαση τόσο όσον αφορά το CHP όσο και την πολιτική της χώρας. Το καθήκον μας είναι να πούμε ‘Ο Θεός να σε θεραπεύσει’ και να ασχοληθούμε με τις δικές μας δουλειές».

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top