LIFESTYLE

Μαίρη Συνατσάκη: Τσακώθηκε έντονα με άγνωστο άνδρα στη μέση του δρόμου - ΒΙΝΤΕΟ

Μαίρη Συνατσάκη: Τσακώθηκε έντονα με άγνωστο άνδρα στη μέση του δρόμου - ΒΙΝΤΕΟ

Η Μαίρη Συνατσάκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους, ένα περιστατικό που συνέβη με έναν άγνωστο άνδρα στη μέση του δρόμου.

Συγκεκριμένα ο εν λόγω άντρας βιντεοσκοπούσε μία γυναίκα χωρίς να το γνωρίζει, με την παρουσιάστρια να αντιδράει για το γεγονός αυτό.

Η παρουσιάστρια δήλωσε: «Ένας κύριος κατάλαβα ότι κρατούσε κάπως περίεργα το κινητό του, την ώρα που περπατούσα προς εκείνον. Λέω αυτό παίζει να είναι και ότι με βγάζει βίντεο, λέω τέλος πάντων μην είσαι τρελή, συνεχίζω την πορεία μου, αλλά γυρίζοντας πίσω να κοιτάξω τον παρατηρώ να μαγνητοσκοπεί μια κοπέλα που περνούσε από μπροστά του, επειδή φορούσε ένα κολλητό τζιν. Πλησίασα τον κύριο και του λέω: “Συγγνώμη, θέλετε να σταματήσετε να βγάζετε βίντεο κόσμο που δεν είναι ενήμερος γι΄αυτό; Θέλετε να μου δείξετε την κάμερά σας και το άλμπουμ των φωτογραφιών;” “Ούτε καν, είσαι τρελή;” μου λέει».

Και στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Σκέφτομαι πως αν μιλάει ο ένας και ο άλλος, μιλάει μια κοπέλα στην άλλη, και αν μπουν και σε όλο αυτό και τα αγόρια και οι άνδρες που σας χρειαζόμαστε πολύ, είτε αν είναι κάποιος που θα του δείξει αυτός ο κύριος αυτό το βίντεο, είτε γνωρίζει ότι είναι ένας φίλος του που ξέρει ότι δεν πάει με τα καλά του και πάει και κάνει τέτοια πράγματα. Δεν λέω να πλακωθούμε στις μπουνιές, λέω απλά να μιλάμε γι' αυτά τα πράγματα.

Νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει με το me too movement και την όλη αυτή την ανοιχτή συζήτηση που γίνεται γι'αυτά τα θέματα, δεν ταράχτηκα καθόλου γυρνώντας να του μιλήσω, δεν άρχισα να τρέμω και τέτοια πράγματα που μου συνέβαιναν παλιότερα σε αντίστοιχα περιστατικά».

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top