Τραγωδία: Νεκρός ο Ανθούλης Φραντζέσκου σε παραλία της Λεμεσού! Μάταια φώναζε για βοήθεια η σύζυγός του

Τραγωδία: Νεκρός ο Ανθούλης Φραντζέσκου σε παραλία της Λεμεσού! Μάταια φώναζε για βοήθεια η σύζυγός του

Σε τραγωδία εκτυλίχθηκε η σημερινή εξόρμηση σε παραλία της Λεμεσού για οικογένεια 66χρονου ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο Δασούδι.

 Την τελευταία του πνοή στη θάλασσα άφησε ο 66χρονος Ανθούλης Φραντζέσκου, ο οποίος το πρωί είχε μεταβεί με τη σύζυγο του για κολύμπι στη θαλάσσια περιοχή στο Δασούδι Λεμεσού.

Σύμφωνα με αξιωματικό της Αστυνομίας, γύρω στις 7 το πρωί, η σύζυγος του εντόπισε τον Φραντζέσκου να επιπλέει αναίσθητος στο νερό και κάλεσε σε βοήθεια. Ο 66χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Δεν αποκλείεται ο θάνατος του άτυχου 66χρονου να οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ωστόσο, τα ακριβή αίτια θα διαπιστωθούν αύριο κατά τη νενομισμένη νεκροτομή, που θα διενεργηθεί από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Ισραηλινός αξιωματούχος δήλωσε ότι το Τελ Αβίβ περιμένει σύντομα την απόφαση του Αμερικανού προέδρου για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν. Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times of Israel, αυτή απόφαση αναμένεται μέσα στις επόμενες 24 με 48 ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE