ΠΑΡΑ-THEMA

Κύπρος: Πικράθηκα στα Ελληνικά, Πληγώθηκα στα Τούρκικα»

Κύπρος: Πικράθηκα στα Ελληνικά, Πληγώθηκα στα Τούρκικα»

Θεατρική παράσταση θα παρακολουθήσουν από κοινού τη Δευτέρα στη Λεμεσό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, ανακοίνωσε με γραπτή δήλωσή του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

“Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης και ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας κ. Μουσταφά Ακκιντζί θα παρακολουθήσουν από κοινού τη Δευτέρα, 8 Ιουνίου, στις 8μμ, το θεατρικό έργο, με τίτλο «Κύπρος: Πικράθηκα στα Ελληνικά, Πληγώθηκα στα Τούρκικα», στο θέατρο Ριάλτο, στη Λεμεσό”, αναφέρει ο Εκπρόσωπος.

Το έργο της Τουρκοκύπριας Φαϊζέ Οζντεμιρτζιλέρ, συμπληρώνει, θα ανεβάσει το Τουρκοκυπριακό Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας  και είναι μια θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία του Γιασάρ Έρσόι.

Στην παράσταση θα υπάρχουν υπέρτιτλοι στα ελληνικά. Η μετάφραση έγινε από ομάδα φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου υπό την καθοδήγηση του καθηγητή τους Νιαζί Κιζίλγκιουρέκ.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο κ. Ακκιντζί θα συναντηθούν, σύμφωνα με τη γραπτή δήλωση του Εκπροσώπου, στην είσοδο του Θεάτρου.
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top