Ουδέν σχόλιο από Ντουζάρικ για τη διαρροή εγγράφων ΗΕ για Κραν Μοντανά - Παραπέμπει στις δημόσιες δηλώσεις του ΓΓ

Ουδέν σχόλιο από Ντουζάρικ για τη διαρροή εγγράφων ΗΕ για Κραν Μοντανά - Παραπέμπει στις δημόσιες δηλώσεις του ΓΓ

Δε σχολιάζει τα απόρρητα έγγραφα του ΟΗΕ τα οποία ήρθαν στη δημοσιότητα μέσω του Φιλελευθέρου, ο Εκπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ, Στέφαν Ντουζάρικ, παραπέμποντας στις δημόσιες δηλώσεις του ΓΓ του ΟΗΕ.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου χθες για το θέμα, στην οποία ερώτηση αναφερόταν ότι, σύμφωνα με τα έγγραφα, ο ΓΓ γνώριζε εκ των προτέρων (πριν από το τελευταίο δείπνο εργασίας του Crans-Montana) ότι η Τουρκία δεν ήταν ποτέ πρόθυμη να αποσύρει τις εγγυήσεις και τα στρατεύματά της, καθώς και ότι ποτέ δεν ενημέρωσε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη σχετικά, καθώς και ότι-σύμφωνα με την ερώτηση- αυτά τα έγγραφα θέτουν υπό αμφισβήτηση την αντικειμενικότητα του ΓΓ και τον αφήνουν εκτεθειμένο, ο κ. Ντουζάρικ είπε ότι έχουν δει τις αναφορές "για τα υποτιθέμενα έγγραφα που διέρρευσαν".

Πρόσθεσε ότι δεν πρόκειται να σχολιάσει το περιεχόμενο ή την αλήθεια τους. Όσον αφορά τα συμπεράσματα του Crans-Montana, παρέπεμψε "στις πολύ σαφείς δημόσιες δηλώσεις που έκανε ο Γενικός Γραμματέας στο τέλος αυτών των συναντήσεων".

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE