ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απειλές σε διευθύντρια από μητέρα: «Θα φέρω όπλο» - Βρίζουν και χειροδικούν εναντίον εκπαιδευτικών

Απειλές σε διευθύντρια από μητέρα: «Θα φέρω όπλο» - Βρίζουν και χειροδικούν εναντίον εκπαιδευτικών

Επεισόδια που μόνο ντροπή προκαλούν, έλαβαν χώρα σε διάφορες επαρχίες από το πρωί, με εξαγριωμένη μερίδα πολιτών και γονιών να προβαίνουν σε ακραίες πράξεις έξω από σχολικές μονάδες.

Εκπαιδευτικοί και διευθυντές σχολείων δέχθηκαν απειλές και επιθέσεις από πρόσωπα που διαμαρτύρονται για τα νέα μέτρα που τέθηκαν σε εφαρμογή από σήμερα (29/11) στα σχολεία.

Όπως ανέφερε στο ThemaOnline ο γενικός γραμματέας της ΠΟΕΔ, Χάρης Χαραλάμπους, «είναι ντροπή για τον κόσμο αυτά τα πράγματα που έγιναν. Δυστυχώς ασχολούμαστε με τους λίγους που φωνάζουν και όχι τους πολλούς. Ομάδες γονιών προέβησαν σε απαράδεκτες ενέργειες, τάχα για το καλό των παιδιών τους. Σε συγκεκριμένο σχολείο γυναίκα είπε ‘’θα φέρω όπλο’’ απειλώντας διευθύντρια ότι θα της κάνει κακό. Σε άλλες περιπτώσεις απείλησαν εκπαιδευτικούς με βρισιές και χειροδικία. Σε άλλη περίπτωση πιάστηκαν από τα κάγκελα του σχολείου και εξύβριζαν εκπαιδευτικούς. Απαράδεκτα πράγματα. Περιμέναμε ότι θα υπάρχουν αντιδράσεις αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «θα συνεδριάσουμε, εάν τα καταφέρουμε και σήμερα με όλα αυτά που έγιναν, για να δούμε αν θα παρθούν μέτρα. Είμαστε σε συνεννόηση με το Υπουργείο και την Αστυνομία για όλα τα ακραία περιστατικά που καταγράφονται. Έγιναν καταγγελίες και καλούμε οπουδήποτε σημειώνονται ακραία περιστατικά να καταγγέλλονται στην Αστυνομία. Θα πρέπει κάποια στιγμή να αντιδράσουμε εμείς οι πολλοί για να σταματήσουν αυτές οι συμπεριφορές».

Καταληκτικά, επεσήμανε πως σε περίπτωση που ένα παιδί δεν φέρει μάσκα, θα πρέπει να ειδοποιηθούν οι γονείς για να το παραλάβουν, είτε να δώσουν έγκριση να φορέσει μάσκα, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

*Φωτογραφία αρχείου 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Υπόθεση απόπειρας φόνου με θύμα 34χρονο, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top