ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακυρώθηκε η επίσκεψη Αζέρων για προώθηση του ψευδοκράτους

Ακυρώθηκε η επίσκεψη Αζέρων για προώθηση του ψευδοκράτους

Το «υπουργείο τουρισμού και περιβάλλοντος» μετά από τις αντιδράσεις πολιτών και κομμάτων προχώρησε στην ακύρωση της επίσκεψης Αζέρων influencer στα κατεχόμενα με κόστος 69.000 στερλινών (1 εκατομμύριο τουρκικές λίρες) με σκοπό την προώθηση του ψευδοκράτους. 

 
Σύμφωνα με το ΓΤΠ, στην ανακοίνωση του «υπουργείου» σημειώνεται ότι για την λήψη της εν λόγω απόφασης λήφθηκαν υπόψη οι «ευαισθησίες» της κοινότητας και η αύξηση των τιμών του συναλλάγματος έναντι της τουρκικής λίρας εντός του χρονικού διαστήματος των τριών μηνών που μεσολάβησε από την αρχική απόφαση.
 
Η Αβρούπα σχολιάζει ότι πριν 3 μήνες όταν λήφθηκε αυτή η απόφαση, το «υπουργείο υγείας» είχε δώσει μόλις 10.000 ΤΛ στον πατέρα της μικρής Άσια που έδινε μάχη για να μείνει στη ζωή, καθώς πάσχει από την ασθένεια SMA τύπου 1, ποσό που αντιστοιχεί σε 8.500 στερλίνες, ενώ έδωσε τόσα πολλά χρήματα σε μια ομάδα 6 Αζέρων. Κάνει δε λόγο για ασυνείδητους που προχώρησαν σε μια τέτοια απόφαση για προώθηση έναντι τόσο μεγάλου ποσού του ψευδοκράτους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top