Φωτιά σε Δημοτικό στη Λευκωσία – Πιθανή εμπρηστική επίθεση μετά τη βόμβα στη Λεμεσό

Φωτιά σε Δημοτικό στη Λευκωσία – Πιθανή εμπρηστική επίθεση μετά τη βόμβα στη Λεμεσό

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε Δημοτικό Σχολείο στην Επαρχία Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, η φωτιά ξέσπασε στις 06.57 το πρωί στο Δημοτικό Δευτέρας και αμέσως ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με δύο πυροσβεστικά οχήματα από το Σταθμό Λακατάμιας.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο της Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο, ωστόσο κάηκε η σκηνή της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, ενώ από τον καπνό επηρεάστηκε όλη η αίθουσα.

Τα αίτια θα διερευνηθούν σε συνεργασία με την Αστυνομία, ενώ πληροφορίες του ThemaOnline αναφέρουν ότι υπάρχουν ενδείξεις εμπρησμού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE