Ξεπερνούν το €1 δις. τα έσοδα από τον τουρισμό για την περίοδο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου

Ξεπερνούν το €1 δις. τα έσοδα από τον τουρισμό για την περίοδο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου

Ξεπέρασαν το €1 δισεκατομμύριο τα έσοδα από τον τουρισμό την περίοδο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου, παραμένοντας ωστόσο σημαντικά κάτω από την αντίστοιχη περίοδο πριν τη πανδημία του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας, την περίοδο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου, τα έσοδα από τον τουρισμό διαμορφώθηκαν στο €1,04 δις καταγράφοντας άνοδο 249,7% σε σύγκριση με αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Ωστόσο, σε σύγκριση με το ενιάμηνο του 2019, τα έσοδα από τον τουρισμό την αντίστοιχη φετινή περίοδο παραμένουν στο -53,2%.

Εξάλλου τον Σεπτέμβριο του 2021 τα έσοδα από τον τουρισμό διαμορφώθηκαν στα €268,2 εκ. σε σύγκριση με €63,3 εκ. που καταγράφηκαν κατά τον Σεπτέμβριο 2020, σημειώνοντας αύξηση 323,7%.

Σε σύγκριση με τον Σεπτέμβριο του 2012 τα έσοδα από τον τουρισμό τον φετινό Σεπτέμβριο παρουσίασαν μείωση 28,9%.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE