Αυτά είναι τα καλά της τεχνολογίας! Drone ανιχνεύει «σκονάκια» στην Κίνα!

Αυτά είναι τα καλά της τεχνολογίας! Drone ανιχνεύει «σκονάκια» στην Κίνα!

Τεχνολογία κατά... αντιγραφής

Το τελευταίο όπλο στη μάχη κατά όσων επιχειρήσουν να «κλέψουν» και να αντιγράψουν στις εξετάσεις για εισαγωγή στο πανεπιστήμιο, στην Κίνα, είναι ένα drone!

Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος πέταξε πάνω από δύο εξεταστικά κέντρα στην πόλη Luoyang στην επαρχία Henan της κεντρικής Κίνας αναζητώντας τυχόν ασυνήθιστα σήματα που στέλνονται σε ηλεκτρονικές συσκευές τις οποίες ορισμένοι υποψήφιοι θα μπορούσαν να έχουν περάσει λαθραία μέσα στους χώρους διεξαγωγής των εξετάσεων. 

Σύμφωνα με το πρακτορείο ΑΡ δεν ανιχνεύτηκαν τέτοια σήματα κατά τη χθεσινή πρώτη ημέρα των εξετάσεων. 

Σχεδόν όλοι οι τελειόφοιτοι μαθητές στην Κίνα πρέπει να περάσουν τις εξετάσεις αυτές και οι επιδόσεις τους είναι «κλειδί» για το πανεπιστήμιο στο οποίο θα συνεχίσουν τις σπουδές τους. 

Το drone κόστισε δεκάδες χιλιάδες δολάρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE