4 νεκροί από ένοπλη επίθεση στην Κίνα – Νεκρός ο δράστης

4 νεκροί από ένοπλη επίθεση στην Κίνα – Νεκρός ο δράστης

Ένας Κινέζος οπλισμένος με καραμπίνα σκότωσε σήμερα 4 ανθρώπους, περιλαμβανομένων δύο αστυνομικών, στη βόρεια επαρχία Χεμπέι.

Ο Λιού Σουανγκρούι άνοιξε πυρ στο χωριό Σισιμπάο της κομητείας Σουνίνγκ, που βρίσκεται σε απόσταση 2 ωρών νοτίως του Πεκίνου, σκοτώνοντας δύο κατοίκους του χωριού και τραυματίζοντας τρεις, μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα, επικαλούμενο την αστυνομία.

Η δημόσια τηλεόραση χαρακτήρισε την επίθεση «ομαδική ανθρωποκτονία».

Στη συνέχεια ο Λιου σκότωσε 2 αστυνομικούς και τραυμάτισε άλλους 2, μετέδωσε το Νέα Κίνα.

Ο Λιού εγκλωβίστηκε στο σπίτι του και βρέθηκε νεκρός όταν η αστυνομία έκανε έφοδο τα ξημερώματα.

Η δημόσια τηλεόραση μετέδωσε ότι ο Λιου πυροβολήθηκε, ενώ το κίνητρο του δράστη δεν έχει γίνει γνωστό.

Τα μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν, επικαλούμενα Δελτίο Τύπου της κυβέρνησης, ότι ο 55χρονος δράστης ήταν διπολικός, ενώ ανακοίνωση των τοπικών αρχών ανέφερε ότι έπασχε από «χρόνια σχιζοφρένεια».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νετανιάχου σε ΠτΔ: «Κύπρος και Ισραήλ μοιράζονται κοινές αξίες και κοινά συμφέροντα» - Φωτογραφίες

Νετανιάχου σε ΠτΔ: «Κύπρος και Ισραήλ μοιράζονται κοινές αξίες και κοινά συμφέροντα» - Φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ κ. Βενιαμίν Νετανιάχου, στην Ιερουσαλήμ.

BEST OF TOTHEMAONLINE