LIFESTYLE

Μας πιάνει ίλιγγος! Ο γόης ζάμπλουτος Κύπριος πουλάει το παλάτι του (PHOTOS) – Πόσα απαιτεί;

Μας πιάνει ίλιγγος! Ο γόης ζάμπλουτος Κύπριος πουλάει το παλάτι του (PHOTOS) – Πόσα απαιτεί;

Πωλητήριο στο θεϊκό σπίτι όπου ζει με τη σύζυγό του, στο Μπέβερλι Χιλς, βάζει ο Κύπριος κροίσος και δεύτερος πλουσιότερος Έλληνας της Βρετανίας, Άλκης Δαυίδ, τονίζοντας ότι δεν δέχεται λιγότερα από… 31 εκατομμύρια ευρώ!

Το «παλάτι» του 47χρονου επιχειρηματία βρίσκεται στο Μπέβερλι Χιλς και αγοράστηκε το 2010, μισοτελειωμένο, έναντι 14,6 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ, με την πάροδο των χρόνων, ο επιχειρηματίας το μετέτρεψε στο σπίτι των ονείρων του.

«Δεν χρειάζεται να το πουλήσω, αλλά θα το κάνω αν βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος και η κατάλληλη τιμή… Δεν δέχομαι κάτω από 35 εκατομμύρια δολάρια (σ.σ. περίπου 31 εκατομμύρια ευρώ). Κανένας δεν θα πρέπει να διανοηθεί να προσφέρει λιγότερα χρήματα. Η τιμή μπορεί να αλλάξει, αλλά μόνο προς τα πάνω», δήλωσε, στην εφημερίδα «Wall Street Journal», ο κ. Δαυίδ.

Το χλιδάτο σπιτικό, σε στυλ βίλας στην Τοσκάνη, έχει έκταση 1.500 τετραγωνικών μέτρων, με 6 κρεβατοκάμαρες, 11 μπάνια και θέα, τόσο προς την πόλη, όσο και προς τον ωκεανό. Το χεράκι του Άκη Δαυίδ πρόσθεσε «πινελιές», όπως μαρμάρινα δάπεδα στο γκαράζ, χωρητικότητας έξι αυτοκινήτων, home cinema με οθόνη 100 ιντσών, μεγάλη πισίνα και εξωτερική κουζίνα, καθώς και… ειδικό διάδρομο για τα δυο σκυλάκια της οικογένειας!

alkis-vila2-460x460.jpg

Σύμφωνα με την εφημερίδα και την αναδημοσίευση του star.gr, το πωλητήριο μπήκε γιατί ο Κροίσος, που έχει επίσης σπίτια στο Λονδίνο, την Ελβετία, την Ελλάδα και τη Σρι Λάνκα, χρειάζεται πλέον να ταξιδεύει περισσότερο, οπότε θα διαχειρίζεται τις επιχειρήσεις του εξ’ αποστάσεως.

alkis-vila5-460x460.jpg

Στο μεταξύ, ο ίδιος «ανέβασε» στο Instagram φωτογραφίες με μερικούς από τους χώρους του σπιτιού, ενώ στα σχέδιά του είναι να αγοράσει ένα… ράντσο, στην περιοχή της Σάντα Μπάρμπαρα, προκειμένου να έχει άλογα και άλλα ζώα για τους τέσσερις γιούς του, ηλικίας από 7 μηνών έως 20 ετών!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top