LIFESTYLE

Απογείωσε το στυλ σου με τα απόλυτα Tommy Hilfiger κομμάτια

Απογείωσε το στυλ σου με τα απόλυτα Tommy Hilfiger κομμάτια

Από μακριά παλτό και φούτερ, μέχρι ζιβάγκο και cool πλεκτά που ακολουθούν πιστά τις αρχές της τόσο επίκαιρης και αναγκαίας βιώσιμης μόδας, οι επιλογές για τον άνδρα που θέλει να ξεχωρίζει με τον δικό του τρόπο, σε κάθε του εμφάνιση, διατηρώντας την αυθεντικότητα της προσωπικότητάς του, είναι πολλές, ωστόσο, όπως κάθε τι ψαγμένο, χρειάζεται χρόνο για να το εντοπίσεις.

Σε αυτή την αναζήτηση, καταλήξαμε σε μια συλλογή που αποτελεί στιλιστική έμπνευση για τις επικείμενες χειμερινές μας εμφανίσεις, έχοντας ήδη ξεχωρίσει όσα θέλουμε να δοκιμάσουμε. Αναφερόμαστε φυσικά στη νέα Fall 2021 συλλογή Tommy Hilfiger με τίτλο «The Explorer Club», που ενισχύει την επιστροφή στη φύση, γιορτάζοντας την ομορφιά του πλανήτη μας και παράλληλα φροντίζοντάς τον.

Ξεψαχνίζοντας τη νέα συλλογή Tommy Hilfiger, βρήκαμε ακριβώς τα κομμάτια που ταυτίζονται απόλυτα με τις πιο hot-τάσεις της μόδας, και που θα βοηθήσουν κάθε άνδρα να διαλέξει αυτά που θα τον κάνουν να ξεχωρίσει!

Τα μακριά παλτό είναι πάντα in fashion
Το μακρύ παλτό είναι από τα λίγα ρούχα που μπορεί να δώσει απίστευτη φινέτσα σε έναν άντρα. Λίγο το μήκος του, λίγο το στυλ του, χαρίζουν ακαταμάχητη γοητεία και στυλ. Ένα κομψό παλτό, ταιριάζει με όλα τα ρούχα, από κοστούμια μέχρι και τζιν, αλλά και με κάποιο καλό υφασμάτινο παντελόνι. Αποτελεί δηλαδή ένα τέλειο signature item. Από το κλασσικό ταμπά ή μαύρο, μέχρι σε καρό σχέδιο, το μακρύ παλτό είναι από τα βασικά κομμάτια για τη συλλογή του άνδρα που θέλει να είναι στιλάτος, χωρίς να φαίνεται πως κάνει υπερ-προσπάθεια για να το πετύχει. Η νέα συλλογή Tommy Hilfiger διαθέτει μια πλούσια γκάμα ψαγμένων παλτό που θα δώσουν το απαραίτητο boost στα επόμενα σας looks!

Ένα ανδρικό πλεκτό είναι must-have
Τα πλεκτά είναι ζεστά, άνετα, και μπορούν να συνδυαστούν σε πολλές εμφανίσεις, βγάζοντας σας ασπροπρόσωπο είτε πάτε στη δουλειά, είτε μια βόλτα. Ωστόσο, δεν ταιριάζουν όλα τα ρούχα σε όλους. Γι’ αυτό, πρέπει να επιλέξετε ένα πλεκτό που θα ταιριάξει στα μέτρα σας. Η Fall 2021 Tommy Hilfiger Menswear συλλογή «The Explorer Club», αποτελεί σημείο αναφοράς για το καλόγουστο ανδρικό πλεκτό, αφού τόσο η υπογραφή του brand, η χρωματική παλέτα, όσο και το design, δεν θα σας αφήσουν απαρατήρητο, δημιουργώντας την αίσθηση που εσείς θέλετε, στην επόμενη σας έξοδο από το σπίτι.

 

Sporty look 24/7
Τα φούτερ πλέον πρωταγωνιστούν στην ανδρική γκαρνταρόμπα. Είναι από τα απαραίτητα κομμάτια που διαθέτουν σχεδόν όλοι, και τα φοράνε τόσο στη δουλειά και το casual ντύσιμο τους, μέχρι και στις βραδινές εμφανίσεις. Ας μην ξεχνάμε ότι τα τελευταία χρόνια, το αθλητικό ντύσιμο έχει αλλάξει. Το ζητούμενο δεν είναι μόνο η άνεση, αλλά και η κομψότητα. Γι΄ αυτό και οι συνδυασμοί έχουν γίνει πιο urban και η αισθητική σαφώς πιο μίνιμαλ. Πλέον βλέπουμε ότι βγαίνουν πολλά εντυπωσιακά σχέδια στην αγορά, τα οποία μπορείς πολύ εύκολα να τα φορέσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και να δείχνετε πολύ στιλάτοι. Η Tommy Hilfiger, αποτελεί συνώνυμο στο ποιοτικό φούτερ, αφού τόσο ο σχεδιασμός, όσο και η αισθητική, κάθε σεζόν, αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις!

 

Το ζιβάγκο προσφέρει την κομψότητα που θέλεις
Όταν αρχίζει και κάνει περισσότερο κρύο, το ζιβάγκο μπορεί να γίνει το αγαπημένο σας ρούχο. Είναι ένα από τα καταλληλότερα ρούχα για τη σεζόν, γιατί μπορούμε να το φορέσουμε μόνο του και να το αφήσουμε, να «κάνει τη δουλειά» για εμάς. Είναι πολύ εύκολο να κάνουμε έναν ωραίο συνδυασμό τόσο με jean και sneakers, όσο με παντελόνι chinos και μποτάκια, ένα δερμάτινο τζάκετ με στρατιωτικό παντελόνι ή ακόμη και με κοστούμι! Το ζιβάγκο είναι επιβλητικό ρούχο. Φροντίστε να έχει καλή εφαρμογή, ώστε να μπορεί να σας προσφέρει την κομψότητα που θέλετε.


Info: Η συλλογή Tommy Hilfiger AW21 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top