ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Χαλαρό γιορτινό πρωϊνό στο Coffee Island Σταυρού για εκπροσώπους των ΜΜΕ

Χαλαρό γιορτινό πρωϊνό στο Coffee Island Σταυρού  για εκπροσώπους των ΜΜΕ

Με μυρωδάτο Jingle Latte και αχνιστή Jingle Choco, χαλάρωσαν για λίγο εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης, στο πρόσφατα ανακαινισμένο κατάστημα της Σταυρού που φέρει την ανανεωμένη εικόνα της αλυσίδας.

Λίγες μέρες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου, η Coffee Island φιλοξένησε εκπρόσωπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης προσφέροντάς τους την ευκαιρία να κάνουν ένα ευχάριστο διάλειμμα από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, να βρεθούν με θετική διάθεση και να ανταλλάξουν ευχές, απολαμβάνοντας τα φετινά Χριστουγεννιάτικα ροφήματα με βάση σοκολάτα, σύκο, μέλι και λαχταριστές λιχουδιές.

Παρόντες μεταξύ άλλων, οι ιδιοκτήτες του καταστήματος Παύλος και Άννα Γενιά, όπως και ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας στην Κύπρο Ευάγγελος Κούλης, που υποδέχτηκαν τους καλεσμένους στο κατάστημα της Λεωφόρου Σταυρού.

Όπως ανέφερε η Ελένη Σολωμού, Marketing Manager της Coffee Island Κύπρου, το 2009 το κατάστημα στη Σταυρού αποτέλεσε την αφετηρία για την ιστορία της αλυσίδας στην Κύπρο, η οποία πολύ γρήγορα αγαπήθηκε από τον Κύπριο καταναλωτή, διασφαλίζοντας γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης. «Υποστηρίζοντας και εφαρμόζοντας ένα δίκαιο τρόπο διεξαγωγής επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μέσα από το Direct Trade, στηρίζουμε τη βιώσιμη ανάπτυξη και επιστρέφουμε εμπράκτως την αγάπη, την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών μας, προσφέροντας ανώτερης ποιότητας καφέ σε καλύτερη τιμή. Επίσης, ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες ανάγκες και καταναλωτικές τάσεις, αναβαθμίζουμε και εμπλουτίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας και την προϊοντική μας γκάμα με νέα ροφήματα, σνακς, συσκευασμένους καφέδες για το σπίτι, εξοπλισμό καφέ και χρηστικά αντικείμενα».

Πέρασε κι εσύ από τα καταστήματα της Coffee Island σε όλη την Κύπρο και απόλαυσε τα χριστουγεννιάτικα ροφήματα Jingle Latte και Jingle Choco, και γιατί όχι ένα γιορτινό σνακ! Και μέχρι να ετοιμαστεί το ρόφημα που θα επιλέξεις, ρίξε μια ματιά στα προϊόντα home barista για να βρεις ξεχωριστές ιδέες για δώρα προς τους αγαπημένους σου.

Οι Χριστουγεννιάτικες γεύσεις της Coffee Island είναι έτοιμες να σε συναρπάσουν και να σου ζεστάνουν την καρδιά!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top