Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης έφτασε πριν από λίγο μόνος του με το αυτοκίνητό του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, αφού διώκεται στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μετά μήνυση γυναίκας για ανάρτηση εν αγνοία της με βίντεο από προσωπικές της στιγμές.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρισκόταν από το πρωί στο σπίτι του, σε προάστιο της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, με τις πληροφορίες να διαδέχονταν η μία την άλλη ότι από στιγμή σε στιγμή η αστυνομία θα προχωρούσε στη σύλληψή του. Τελικά, γύρω μετά τις 14:30, ο παρουσιαστής έφυγε από την οικία του με το αυτοκίνητό του, μέσα στο οποίο βρισκόταν μόνος του.

Κάτι τέτοιο είχε προαναγγείλει από το βράδυ της Τρίτης ο δικηγόρος ενός από τα θύματα του παρουσιαστή, ο οποίος, μιλώντας σε μέσα ενημέρωσης, ανέφερε ότι κατά πάσα πιθανότηταω την Τετάρτη η αστυνομία θα προχωρούσε στη σύλληψη του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Πηγή: Έθνος 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

Στις προτεραιότητες της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, που αφορούν, μεταξύ άλλων, το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, το Μεταναστευτικό, το Ουκρανικό, καθώς και πολλά ζητήματα που αγγίζουν την καθημερινότητα των πολιτών, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε την Γενική Γραμματέα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ilze Juhansone, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE