ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έτοιμος για όλα ο καιρός - Διαβάστε την πρόβλεψη

Έτοιμος για όλα ο καιρός - Διαβάστε την πρόβλεψη

Πολύ καλός σήμερα ο καιρός, αλλά κρατείστε στο πίσω μέρος τους μυαλού σας το ενδεχόμενο ότι ίσως να ξεσπάσει σε κάποια στιγμή καλοκαιρινή μπόρα σε κάποιες περιοχές της Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ωστόσο τις απογευµατινές ώρες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ για να καταστούν σταδιακά µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια ισχυροί µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και στους 20 στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο τοπικά τις πρωινές ώρες πιθανό να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και αργότερα ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και αργότερα ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 10 στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός στις περισσότερες παράλιες περιοχές θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το µεσηµέρι και µετά, ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και µεµονωµένη καταιγίδα, στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Παρασκευή ενώ αναµένεται να σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο το Σαββατοκύριακο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top