Σήμανε συναγερμός στη Λιμενική: Άνθρωπος παρασύρθηκε από τον άνεμο στη Λεμεσό

Σήμανε συναγερμός στη Λιμενική: Άνθρωπος παρασύρθηκε από τον άνεμο στη Λεμεσό

Ένα άτομο διέσωσε την Τετάρτη το βράδυ η Ναυτική Αστυνομία στη Λεμεσό, που παρασύρθηκε από τους ανέμους ενώ επέβαινε πάνω σε kite surfing.

Συγκεκριμένα 7.40 χθες βράδυ δόθηκε πληροφορία στη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία ότι στη Λεμεσό πρόσωπο που επέβαινε πάνω σε kite surfing έπεσε στη θάλασσα και παρασύρθηκε από τους ανέμους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αμέσως απέπλευσε η αστυνομική άκατος “Αστραπή 30” του Ναυτικού Σταθμού Λεμεσού και η ώρα 7.50 εντόπισε και περισυνέλεξε το εν λόγω πρόσωπο 1,5 ναυτικά μίλια βόρεια του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού.

Πρόκειται για επισκέπτη στην Κύπρο. Μεταφέρθηκε με ασφάλεια στην ξηρά στον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού. Δεν επιθυμούσε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο καθότι ανέφερε ότι είναι καλά στην υγεία του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: «Ο πόλεμος δεν θα κρατήσει πολύ, οι τιμές στο πετρέλαιο θα πέσουν σαν πέτρα» λέει ο Τραμπ

LIVE: «Ο πόλεμος δεν θα κρατήσει πολύ, οι τιμές στο πετρέλαιο θα πέσουν σαν πέτρα» λέει ο Τραμπ

Σε πολεμικό κλοιό βρίσκεται η Μέση Ανατολή για ακόμη μία μέρα, με τον ισραηλινό στρατό να δηλώνει ότι σχεδιάζει να συνεχίσει την επιχείρηση του στο Ιράν για τουλάχιστον  τρεις ακόμη εβδομάδες. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline

BEST OF TOTHEMAONLINE