LIKE ONLINE

Ενισχύστε την κουζίνα σας με αυτό τον έξυπνο φούρνο - Aναγνωρίζει το φαγητό όταν ψηθεί

Ενισχύστε την κουζίνα σας με αυτό τον έξυπνο φούρνο - Aναγνωρίζει το φαγητό όταν ψηθεί

Είναι η λύση για τις αφηρημένες νοικοκυρές αφού υπόσχεται να μην αφήσει πλέον φαγητό να καεί. Παράλληλα προσδίδει στο μαγείρεμα το ανάλογο socializing αφού φωτογραφίζει και ανεβάζει ότι μαγειρεύεται, τη στιγμή που μαγειρεύεται στο προφίλ σας στο Instagram.

O «έξυπνος» φούρνος, που φέρει το όνομα Τζουν, λειτουργεί μέσω οθόνης αφής ή εφαρμογής στο κινητό και κοστίζει μόνο… 2.000 ευρώ, είναι λίγο μεγαλύτερος σε μέγεθος από τον φούρνο μικροκυμάτων και διαθέτει ειδική θήκη για κάμερα υψηλής ευκρίνειας που δεν επηρεάζεται από τις υψηλές θερμοκρασίες. Με αυτά σαν βασικά χαρακτηριστικά υπόσχεται πως προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους να ετοιμάsουν το γεύμα τους όπως οι επαγγελματίες σεφ αφού μπορεί και αναγνωρίζει το φαγητό ώστε να το ψήσει στον απαιτούμενο γι’ αυτό χρόνο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, για να τα κάνει όλα αυτά, ο φούρνος συνδέεται μέσω WiFi με το ίντερνετ ώστε να μπορεί ο οποιοσδήποτε να αναβαθμίσει την ποικιλία των συνταγών που διαθέτει, όπως και να κάνει το φούρνο να αναγνωρίζει ακόμα και τα πιο σπάνια και δύσκολα υλικά ή τρόπους μαγειρέματος.

Ταυτόχρονα όμως μιας και ζούμε στην εποχή της ψηφιακής κοινωνικοποίησης, η κάμερα λειτουργεί σε συνδυασμό και με τα κοινωνικά δίκτυα, καθώς μπορεί να απαθανατίσει τα φαγητά στο εσωτερικό του φούρνου, ή ακόμα και να δημιουργήσει time-lapse για το Vine ή το Facebook.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Χειροπέδες σε έξι πρόσωπα - Εντοπίστηκαν από την Αστυνομία να διαμένουν παράνομα στη Δημοκρατία

Eurovision 2024: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός - Διαγωνίζεται η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι και το Zari

Μονή Αββακούμ: Κλητεύθηκαν όλοι οι μοναχοί στην Ανακριτική Επιτροπή - Ανεβαίνουν σήμερα τα σκαλιά της Αρχιεπισκοπής - Ποιος ο λόγος

Χειροπέδες σε ζευγάρι για ναρκωτικά - Σακουλάκια και κάνναβη σε σπίτι 70χρονου - Φωτογραφία

Μπήκαν οι αυξήσεις στο χοιρινό - «Ξεπούλησε» το αρνάκι το Πάσχα παρά τις υψηλές τιμές

Κέντρα αναψυχής: Η νέα τάση που «εκπλήσσει» τους ιδιόκτητες - «Καμπανάκι» για την βιωσιμότητα αρκετών επιχειρήσεων



Στην Αρχιεπισκοπή οι δυο εν αργία Αρχιμανδρίτες της Mονής Αββακούμ – Δείτε βίντεο

Στην Αρχιεπισκοπή οι δυο εν αργία Αρχιμανδρίτες της Mονής Αββακούμ – Δείτε βίντεο

Στην Αρχιεπισκοπή μετέβησαν το πρωί της Πέμπτης 09 Μαΐου, οι δυο εν αργία αρχιμανδρίτες, της Μονής Αββακούμ, με την συνοδεία των δικηγόρων τους, με σκοπό να παραδώσουν υπόμνημα στον γραμματέα της Εκκλησιαστικής Ανακριτικής Επιτροπής, με 11 βασικούς λόγους για τους οποίους η όλη διαδικασία είναι παράτυπη και παράνομη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top