LIFESTYLE

Kate Middleton: Γίνεται 40 ετών - Η πορεία της μέσα στη βασιλική οικογένεια

Kate Middleton: Γίνεται 40 ετών - Η πορεία της μέσα στη βασιλική οικογένεια

Η Kate Middleton ήταν μόνο 22 ετών το 2004, στην πρώτη κοινή εμφάνιση με τον πρίγκιπα William. Μια ζωή και 18 χρόνια αργότερα, η αγχωμένη Kate, γίνεται 40 ετών και είναι πιο έτοιμη από ποτέ να γίνει η επόμενη βασίλισσα της Βρετανίας.

H Κate Middleton γίνεται 40 ετών. Η ήρεμη δύναμη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, έγινε κορίτσια του William όταν ήταν μόλις 22 ετών και σίγουρα η επιλογή των γονιών της και ειδικά της μητέρας της Carole, να φοιτήσει η κόρη της στο University of Saint Andrews, μόνο κακή δεν αποδείχτηκε.

Το κορίτσι με τα καστανά μαλλιά και το συγκλονιστικό σώμα, μάγεψε τον κατά μερικούς μήνες μεγαλύτερο πρωτότοκο γιο του πρίγκιπα Κάρολου και της Diana κι εκείνη πασαρέλα με το διάφανο φόρεμα, θα κυνηγάει την 40χρονη πια Middleton για πάντα.

Η φοβισμένη Waity Katie
Μπορεί σήμερα να δείχνει ατρόμητη, όμως στο ξεκίνημα της σχέσης με τον William, η Middleton είχε φοβηθεί και τα μίντια και τους παπαράτσι και την ίδια την βασιλική οικογένεια. Το Τύπος, μετά από τα πολλά χρόνια σχέσης με τον William της είχε δώσει τον τίτλο Waity Katie, η Kate που περίμενε και επίσημη την πρόταση γάμου. Και δεν βγήκε χαμένη. Μετά από οκτώ χρόνια σχέσης, έναν ενδιάμεσο χωρισμό, πολλά σκαμπανεβάσματα, η Middleton έλαβε το πολυπόθητο δαχτυλίδι της Diana από τον αγαπημένο της και το royal ταξίδι της μεταμόρφωσής της είχε ήδη ξεκινήσει.

Στα 30α της γενέθλια, η Kate Middleton ήταν ήδη έξι μήνες παντρεμένη με τον William, έμπαινε στην τρίτη δεκαετία της ζωής της κυοφορώντας τον μελλοντικό διάδοχο, πρίγκιπα George και ήταν πιο αδύναμη από ποτέ εξαιτίας της υπερέμεσης κύησης αλλά και πιο ευτυχισμένη από ποτέ- είχε όλα όσα είχε ονειρευτεί.

Την ημέρα του γάμου της, η Kate έγινε Catherine, δούκισσα του Cambridge, τίτλο που έλαβε από την ίδια τη βασίλισσα και είχε ήδη ξεκινήσει να μεταμορφώνεται στη μελλοντική βασίλισσα στο πλευρό του William. Κι όμως, η Middleton κατάφερε μπαίνοντας στην τέταρτη δεκαετία της ζωής της, να έχει περισσότερα από όσα ποτέ ονειρεύτηκε, διατηρώντας κυρίως, τον σεβασμό των γύρω της και την αξιοπρέπειά της, κόντρα σε κάθε δυσκολία.

Η Kate μαμά
Σε αντίθεση με τις μαμάδες που προηγήθηκαν στο Παλάτι, η Middleton υπήρξε η πιο ανθρώπινη μορφή μητέρας.

Απέκτησε τρία παιδιά με τρεις δύσκολες εγκυμοσύνες, οι δύο εκ των οποίων της έστειλαν στο νοσοκομείο, παραδέχτηκε πολλές φορές πως το να είσαι μαμά τριών παιδιών είναι μια δύσκολη δουλειά, που θέλει μεγάλη βοήθεια και αποκάλυψε πως σαν κοινή θνητή έχει πολλές μαμαδίσιες τύψεις.

Η Middleton σύζυγος
Και τις δυσκολίες έχει παραδεχτεί και για τα ζόρια έχει μιλήσει. Η Kate διατηρεί μια σχέση 18 ετών με τον William, έναν γάμο δέκα ετών και μπορεί να κοιτάζει με καμάρι και θαυμασμό τον αγαπημένο της, χωρίς να την νοιάζει ο φακός των παπαράτσι.

Η Kate πρότυπο
Ακόμα και για τα φετινά τεσσαρακοστά γενέθλιά της, η Middleton δεν ετοίμασε κάποιο μεγάλο πάρτι, θα τα περάσει με την οικογένειά της, όπως πάντα, δείχνοντας τον δρόμο εν μέσω πανδημίας.

«Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή που μπορούμε να αναλογιστούμε το παρελθόν, να ακούμε ο ένας τον άλλον, να επικεντρωθούμε στις σχέσεις που μας ενδιαφέρουν και να χτίσουμε την ανθεκτικότητά μας, ώστε να προσβλέπουμε σε ένα πιο φωτεινό κοινό μέλλον», είχε άλλωστε τονίσει η Middleton στο μήνυμά της στην γιορτή που διοργάνωσε στις γιορτές.

Η Kate μεγαλώνει
Η λέξη baby botox, συνδέθηκε για πρώτη φορά πριν χρόνια με την Middleton όταν όλοι ήθελαν να ξέρουν πώς ακριβώς διατηρείται νέα η μελλοντική βασίλισσα. Η ίδια φαίνεται πως δεν νοιάζεται για τις ρυτίδες και το πέρασμα του χρόνου και χαμογελάει πιο δυνατά κάθε φορά, δείχνοντας πως λατρεύει τις γραμμές που αφήνει το χαμόγελο στο πρόσωπό της.

Η Kate και η μόδα
Η Middleton κατάφερε να κάνει την ανακύκλωση των αγαπημένων της fashion κομματιών παράδειγμα προς όλες τις γυναίκες. Έχει καταφέρει να φορέσει το ίδιο φόρεμα ή παλτό πάνω από δύο και τρεις φορές, απλά για να εξηγήσει σε όλες πως δεν χρειαζόμαστε απαραίτητα κάτι καινούργιο αλλά μπορούμε να βοηθήσουμε τον πλανήτη φορώντας κάτι παλιό και αγαπημένο. Και μπορεί στο ξεκίνημά της να μην ήθελε στυλίστα ή βοηθό, όμως πλέον, η Kate έχει ανθρώπους που την βοηθούν με το look των επίσημων εμφανίσεών της.

Η δραστήρια και πολυτάλαντη Kate
Δείχνει ήρεμη, συγκρατημένη και κάποιες φορές βαρετή, κάτι που σίγουρα δεν είναι. Η Middleton στα χρόνια που την γνωρίζουμε έχει φανερώσει μια σειρά ταλέντων και την έχουμε δει σε μια σειρά από δραστηριότητες που κανείς δεν φανταζόταν. Η Middleton λατρεύει τη φωτογραφία, παίζει πιάνο, αγαπά το τένις, αγαπά το κολύμπι αλλά και το σκι, μπορεί να κάνει mountain bike και αναρρίχηση και την ίδια στιγμή μπορεί να διακοσμεί κήπους, να δημιουργεί ξεχωριστές δράσεις όπως το 5 under 5, να προστατεύει τον πλανήτη, να δημιουργεί ασφάλεια για τα παιδιά του κόσμου, να εξυμνεί τα κατορθώματα των ηρώων της πανδημίας.

Η Kate ειρηνοποιός
Τίτλος που η Middleton έλαβε ουκ ολίγες φορές, ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια. Όσο η Meghan χωρίζει, η Kate ενώνει, βρίσκει τρόπους να έρθουν κοντά ο William με τον Harry, απαντά με γλύκα όποτε την ρωτούν για τα ανίψια της, τα παιδιά του Harry και δεν απάντησε ποτέ στις κατηγορίες της Markle στη συνέντευξη με την Oprah κι ας ήταν το όνομά της, το μοναδικό που αναφέρθηκε στην κουβέντα, κι όχι για καλό.

Πηγή: queen.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top