Τραγωδία στην Πάφο! Νεκρή ξαφνικά 64χρονη – Μελάνιασε και «έσβησε» καθώς έτρωγε

Τραγωδία στην Πάφο! Νεκρή  ξαφνικά 64χρονη – Μελάνιασε και «έσβησε» καθώς έτρωγε

Βαρύ πένθος για την οικογένεια 64χρονης στην Πάφο που εντελώς ξαφνικά χθες βράδυ γύρω στις 9 άφησε την τελευταία της πνοή ενώ βρισκόταν στο σαλόνι του σπιτιού της δίπλα στον άντρα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, η 64χρονη ενώ δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας και ούτε παραπονέθηκε για ενοχλήσεις, εντελώς ξαφνικά, ενώ βρισκόταν στο σαλόνι του σπιτιού της και κατανάλωνε λουκούμι, έφυγε από τη ζωή.

Ο σύζυγος της πανικόβλητος, προσπάθησε να την συνεφέρει χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα διακριβωθούν αύριο κατά την νενομισμένη νεκροτομή. Αρχικά οι γιατροί πίστευαν ότι πρόκειται για καρδιακό επεισόδιο ενώ δεν αποκλείεται τελικά ο θάνατος της να προκλήθηκε από την κατανάλωση του λουκουμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE