ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 'Έσβησαν' 4 ασθενείς - 3,197 σήμερα Τετάρτη τα κρούσματα

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 'Έσβησαν' 4 ασθενείς - 3,197 σήμερα Τετάρτη τα κρούσματα

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 12 Ιανουαρίου 2022:

- 4 άτομα απεβίωσαν από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 669.

- 266 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 93 σε σοβαρή κατάσταση. Ποσοστό 76,32% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.

- 16 post-COVID ασθενείς που έπαψαν να είναι μολυσματικοί (αποχαρακτηρισμένα περιστατικά), συνεχίζουν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση λόγω COVID σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

- Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 112,233 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

- 3,197 (ποσοστό θετικότητας: 2,85%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 215,271.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αποκαλυπτική η συνέντευξη Έρχιουρμαν για τους λόγους που δεν έχουν επαναρχίσει οι συνομιλίες από την τουρκική πλευρά

ΠτΔ: Αποκαλυπτική η συνέντευξη Έρχιουρμαν για τους λόγους που δεν έχουν επαναρχίσει οι συνομιλίες από την τουρκική πλευρά

Το να τίθενται όροι και προϋποθέσεις πριν την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων είναι μια τακτική που δεν βοηθά στο να υπάρχουν εξελίξεις, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE