Τράπεζα δεν έλεγχε για SafePass - Πρόστιμο 1,500 ευρώ

Τράπεζα δεν έλεγχε για SafePass - Πρόστιμο 1,500 ευρώ

Η Αστυνομία διενήργησε 1.856 ελέγχους το τελευταίο 24ωρο από τους οποίους προέκυψαν καταγγελίες εναντίον 3 υπεύθυνων υποστατικών και 12 πολιτών για παραβίαση μέτρων κατά της covid.

Εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 501 έλεγχοι χωρίς καμία καταγγελία και στη Λεμεσό 172 έλεγχοι στη διάρκεια των οποίων καταγγέλθηκαν 2 υπεύθυνοι υποστατικών και 6 πολίτες.

Στη Λάρνακα σε 433 ελέγχους καταγγέλθηκε ένας πολίτης και στην Αμμόχωστο σε 335 ελέγχους προέκυψαν καταγγελίες κατά τριών πολιτών. Στην Πάφο έγιναν 85 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν δύο πολίτες και στη Μόρφου σε 207 ελέγχους καταγγέλθηκε ένας υπεύθυνος υποστατικού.

Πρόκειται για τράπεζα εναντίον της οποίας εκδόθηκε πρόστιμο 1.500 ευρώ γιατί δεν γινόταν έλεγχος για safepass.

Στη Λεμεσό εναντίον υπεραγοράς εκδόθηκε πρόστιμο 1.500 ευρώ γιατί δεν γινόταν έλεγχος για safepass. Επίσης σε φούρνο εκδόθηκε πρόστιμο του ιδίου ύψους και πάλι για μη ελέγχους safepass.

H Τροχαία διενήργησε 123 ελέγχους χωρίς καταγγελία.

Η πλειοψηφία των πολιτών καταγγέλθηκε γιατί δεν έφερε προστατευτική μάσκα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE