Survivor: Σπάραξε η Μυριέλα Κουρεντή για τον μπαμπάκα της - Όσα εξομολογήθηκε - ΒΙΝΤΕΟ

Survivor: Σπάραξε η Μυριέλα Κουρεντή για τον μπαμπάκα της - Όσα εξομολογήθηκε - ΒΙΝΤΕΟ

Για μια ακόμα φορά στο φετινό Survivor η Μυριέλλα Κουρεντή, το βράδυ της Δευτέρας, λύγισε μιλώντας για τον μπαμπά της στο επεισόδιο που προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, μετά το τέλος του δεύτερου αγωνίσματος ασυλίας, η γοητευτική ηθοποιός θυμήθηκε την νίκη που αφιέρωσε στον πατέρα της και εκφράστηκε με λόγια γλυκά στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

«Προηγουμένως συγκινήθηκα πάρα πολύ γιατί θυμήθηκα ότι αφιέρωσα τη νίκη στον μπαμπά μου, τον Άγγελο. Ο μπαμπάς μου είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο στη ζωή μου. Έχω νιώσει πάρα πολλές τύψεις που δεν πρόλαβα τις τελευταίες μέρες να αφιερώσω περισσότερο χρόνο μαζί του» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μυριέλλα Κουρεντή στο Survivor.«Δεν θα ξαναπεράσει μέρα που δεν θα σε δω, μπαμπάκα μου. Δεν θα ξαναπεράσει μέρα που δεν θα μιλήσουμε στο τηλέφωνο. Σε λατρεύω. Είσαι πάντα εκεί για μένα και είμαι πάντα εκεί για σένα» συμπλήρωσε η παίκτρια των Διασήμων.

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE