ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυνατός ήχος σήκωσε στο πόδι τη Λεμεσό - Ενεργοποιήθηκε έκτακτο σύστημα από την ΑΗΚ

Δυνατός ήχος σήκωσε στο πόδι τη Λεμεσό - Ενεργοποιήθηκε έκτακτο σύστημα από την ΑΗΚ

Δυνατός ήχος ξεσήκωσε περιοχές της Λεμεσού το μεσημέρι της Τρίτης 25 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, επικράτησε αναστάτωση όταν ο εκκωφαντικός ήχος έφερε και διακοπή ρεύματος σε αρκετές περιοχές.

Όπως ενημερωθήκαμε προήλθε από βλάβη εντός υποσταθμού μεταφοράς της Αρχής Ηλεκτρισμού στη Γερμασόγεια ωστόσο ξεκαθαρίστηκε ότι δεν επρόκειτο για έκρηξη.

Άμεσα ενεργοποιήθηκε το έκτακτο σύστημα προστασίας, έτσι ώστε η βλάβη να απομωνωθεί και να μπορεί να παρέχει ηλεκτρικό ρεύμα το οποίο αποκαταστάθηκε εντός δέκα λεπτών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top