ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απαντά στον Πρόεδρο Αναστασιάδη ο Παμπορίδης: «Θλίβομαι.. δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια»

Απαντά στον Πρόεδρο Αναστασιάδη ο Παμπορίδης: «Θλίβομαι.. δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια»

«Πληροφορήθηκα ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σε χθεσινή του συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Sigma, διετύπωσε τον ισχυρισμό ότι του ζήτησα να μου αναθέσει άλλο χαρτοφυλάκιο προκειμένου να παραμείνω υπουργός και κατά την δεύτερη θητεία του, εξηγώντας μάλιστα ότι αρνήθηκε το αίτημά μου», αναφέρει σε γραπτή δήλωση του ο πρώην υπουργός Υγείας Γιώργος Παμπορίδης. 

Αυτούσια η δήλωση:

Θλίβομαι βαθύτατα για την δήλωση αυτή του Προέδρου Αναστασιάδη η οποία δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια. Θέλω να ελπίζω ότι δεν άρχισε να τον απατά η μνήμη του. Σεβόμενος τον θεσμό του Προέδρου αλλά και το γεγονός ότι συνεργάστηκα στενά με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη υπηρετώντας την χώρα και την κοινωνία, αρκούμαι στο παρόν στάδιο να προτρέψω τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να ανατρέξει στους δύο στενούς τους συνεργάτες που ήταν παρόντες όταν επιχείρησε να μου προτείνει άλλο χαρτοφυλάκιο από αυτό της Υγείας στο γραφείο του αμέσως πριν ανακοινώσει την σύνθεση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου τον Φεβρουαρίου του 2018. Ελπίζω ότι όταν τους μιλήσει θα θυμηθεί και ο ίδιος, τι ακριβώς διεμήφθη. Εύχομαι να μην χρειαστεί να επανέλθω.

Ο θεσμός του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι η βάση του πολιτεύματος και είναι ιερός. Όλοι έχουμε ευθύνη να τον προστατεύουμε και να μην τον ευτελίζουμε. Σε ότι με αφορά αυτό έπραξα και αυτό προτίθεμαι να συνεχίσω να πράττω.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top