ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Καμπάνες» προστίμων σε υποστατικά - Αρνούνται να φορέσουν μάσκα και τριγυρίζουν χωρίς safepass

«Καμπάνες» προστίμων σε υποστατικά - Αρνούνται να φορέσουν μάσκα και τριγυρίζουν χωρίς safepass

Το τελευταίο 24ωρο (από τις 06.00 της Παρασκευής μέχρι τις 06.00 σήμερα), πραγματοποιήθηκαν παγκύπρια από την Αστυνομία 2.140 έλεγχοι, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση των μέτρων και η εφαρμογή των διαταγμάτων του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου και όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, προέκυψαν 19 καταγγελίες πολιτών και 16 καταγγελίες που αφορούν σε υποστατικά.

Όσον αφορά τους ελέγχους ανά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 574 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 12 καταγγελίες πολιτών και 11 υποστατικών, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 189 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 4 καταγγελίες πολιτών και 3 υποστατικών, στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 492 έλεγχοι, χωρίς να προκύψει κάποια καταγγελία, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 155 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψε μια καταγγελία πολίτη και 2 υποστατικών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 432 έλεγχοι, χωρίς να προκύψει κάποια καταγγελία, στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 171 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 2  καταγγελίες πολιτών.

Επίσης, παγκύπρια η Τροχαία διενήργησε 124 ελέγχους, χωρίς να προκύψει κάποια καταγγελία. Από τους 2.140 ελέγχους, οι 3 αφορούσαν την Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία, χωρίς να προκύψει κάποια καταγγελία.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας είπε ότι η πλειοψηφία των καταγγελιών σε πολίτες αφορούσε τη μη χρήση προστατευτικής μάσκας. Σε άλλη ερώτηση αναφορικά με τις καταγγελίες σε υποστατικά, είπε ότι στην πλειονότητα τους αφορούσαν υπεύθυνους ή υπάλληλους ή θαμώνες που δεν είχαν στην κατοχή τους safepass και ένα υποστατικό που είχε υπεράριθμους πελάτες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top