Μηχανικός στην Κύπρο παρίστανε τον γιατρό - «Eίχε υπερφυσικές δυνάμεις και θεράπευε τους ασθενείς» - ΒΙΝΤΕΟ

Μηχανικός στην Κύπρο παρίστανε τον γιατρό - «Eίχε υπερφυσικές δυνάμεις και θεράπευε τους ασθενείς» - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα απίστευτο περιστατικό διηγήθηκε ο Πρόεδρος των Προσωπικών Ιατρών, κ. Ανδρέας Πολυνείκης στην πρωινή καθημερινή εκπομπή «Αlpha Καλημέρα» με παρουσιάστρια την Κατερίνα Αγαπητού.

Κληθείς να σχολιάσει την σύλληψη του 64χρονου, ο οποίος παρίστανε τον γιατρό και απασχόλησε την κυπριακή κοινωνία τις τελευταίες μέρες, ανέφερε ένα παλαιότερο περιστατικό που έγινε πριν μερικά χρόνια στην Κύπρο.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε ένα μηχανικό αυτοκινήτων, ο οποίος παρίστανε τον γιατρό, ωστόσο, όπως είπε ο κ. Πολυνείκης, «είχε υπερφυσικές δυνάμεις και θεράπευε τους ασθενείς». 

«Γνώριζα μηχανικό, ο οποίος εξασκούσε το επάγγελμα του γιατρού γιατί είχε υπερφυσικές δυνάμεις και όταν άγγιζε πάνω σου θεραπευόσουν», είπε χαρακτηριστικά.

«Απόκτησε δυνάμεις υπερφυσικές και μπορούσε να θεραπεύσει όποιον άγγιζε πάνω του. Είχε πάρα πολλούς ασθενείς στην ουρά να περιμένουν και άλλοι γιατροί του παρέπεμπαν ασθενείς», συμπλήρωσε.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE