ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πάνω από τέσσερις φορές κάρφωσε το μαχαίρι στον 17χρονο ο συγκάτοικος του - Συνηθισμένο φαινόμενο οι καυγάδες

Πάνω από τέσσερις φορές κάρφωσε το μαχαίρι στον 17χρονο ο συγκάτοικος του - Συνηθισμένο φαινόμενο οι καυγάδες

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί τον τελευταίο καιρό με τα όσα εκτυλίσσονται στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Πουρνάρα με τους κατοίκους στην Κοκκινοτριμιθιά να εκφράζουν τον φόβο τους. 

Μάλιστα τα συμβάντα που σημειώθηκαν χθες Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου σπείρουν τον φόβο καθώς ανήλικοι βγαίνουν εκτός ελέγχου για ασήμαντους κυρίως λόγους όπως μας λέχθηκε από αρμόδια πηγή, ενώ χαρακτηρίζεται ως συνηθισμένο φαινόμενο. 

Όπως ανακοινώθηκε και νωρίτερα σήμερα τα ξημερώματα σημειώθηκε και απόπειρα φόνου στο Κέντρο Φιλοξενίας, καθώς 15χρονος μαχαίρωσε όπως πληροφορούμαστε πάνω από τέσσερις φορές τον 17χρονο συγκάτοικο του σε διάφορα σημεία του σώματος του. Ακολούθως ο 15χρονος το έσκασε από το Κέντρο, ενώ καταζητείται από τις Αρχές. 

Πρόκειται για τον FARAH HASSAN FARAH, 15 χρόνων από τη Σομαλία και παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.


Σημειώνεται ότι ο 17χρονος - θύμα της απόπειρας - μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. 

Για τα επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ των αλλοδαπών εκδόθηκε ακόμη ένα ένταλμα σύλληψης σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ. Στον χώρο παραμένει αστυνομική δύναμη μετά και την απόπειρα φόνου τα ξημερώματα της Πέμπτη

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top