16 νεκροί από αεροπορικές επιθέσεις στην Συρία

16 νεκροί από αεροπορικές επιθέσεις στην Συρία

Δεκαέξι άνθρωποι, ανάμεσα τους και 13 άτομα κάτω των 18 ετών, σκοτώθηκαν την Τρίτη (16/6), όταν οι συριακές αεροπορικές δυνάμεις βομβάρδισαν μια πόλη στην νότια επαρχία της Ντάραα, ανέφερε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο, όσοι σκοτώθηκαν παρακολουθούσαν μαθήματα στο Κοράνι στην πόλη Γκαρίγια.

Αξιωματούχοι της συριακής κυβέρνησης δεν εντοπίστηκαν άμεσα για να κάνουν κάποιο σχόλιο.

Σύροι αντάρτες κερδίζουν έδαφος εναντίον των κυβερνητικών δυνάμεων στην επαρχία Ντάραα, κοιτίδα της εξέγερσης εναντίον του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ που ξέσπασε πριν τέσσερα χρόνια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE