ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

MTN Smartphone Anytime Για νέο smartphone, όποτε και όσες φορές θες,
χωρίς να περιμένεις τη λήξη του συμβολαίου σου

MTN Smartphone Anytime Για νέο smartphone, όποτε και όσες φορές θες,
χωρίς να περιμένεις τη λήξη του συμβολαίου σου

Με τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία MTN Smartphone Anytime, η ΜΤΝ προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία και ακόμα περισσότερες επιλογές στους συνδρομητές της, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τώρα τόσο οι νέοι, όσο και οι υφιστάμενοι συνδρομητές των πλάνων MTN Smart έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν περισσότερα από ένα smartphone πριν τη λήξη του συμβολαίου τους, χωρίς σεντ αρχικά και με τις μηνιαίες άτοκες δόσεις που εκείνοι θα επιλέξουν. Μέσω της υπηρεσίας MTN Smartphone Anytime μπορούν να αποκτούν νέο smartphone, όποτε και όσες φορές το επιθυμούν, ορίζοντας 6-24 μηνιαίες άτοκες δόσεις ανάλογα με τις δυνατότητες τους.
Σημαντική προϋπόθεση για την απόκτηση νέου smartphone είναι να έχει αποπληρωθεί το προηγούμενο, ενώ οι νέες δόσεις που θα επιλέγουν οι συνδρομητές των πλάνων MTN Smart, δεν θα πρέπει να επεκτείνονται μετά τη λήξη του 24μηνου συμβολαίου τους.    
Επιπλέον, όσοι επιλέξουν να μεταφέρουν τον αριθμό τους σε πλάνο MTN Smart μέχρι τις 31/8, παράλληλα με τα οφέλη της υπηρεσίας MTN Smartphone Anytime, θα πάρουν έκπτωση έως και 50% στο μηνιαίο τους πάγιο.
Η ΜΤΝ δίνει πάντα περισσότερα: τώρα και περισσότερα smartphones χωρίς σεντ αρχικά και με τις άτοκες μηνιαίες δόσεις που εσύ επιλέγεις!
Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία MTN Smartphone Anytime καθώς και για την προσφορά στο www.mtn.com.cy


Σχετικά με την ΜΤΝ
Η ΜΤΝ Κύπρου αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στη χώρα, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, σταθερής τηλεφωνίας και διαδικτύου. Διαθέτει το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο σημείων πώλησης ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας από οποιαδήποτε άλλη εταιρία τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο με 16 ΜΤΝ Stores. Είναι μέλος του πολυεθνικού τηλεπικοινωνιακού ομίλου εταιριών MTN Group, που λειτουργεί σε 22 χώρες σε Ευρώπη, Ασία, και Αφρική και εξυπηρετεί περισσότερα από 220 εκατομμύρια καταναλωτές. Η ΜΤΝ πρωταγωνιστεί στην οικονομική και κοινωνική ζωή της Κύπρου, τόσο μέσω των 400 εργαζομένων της, όσο και ως υπεύθυνος κοινωνικός εταίρος, με δεκάδες προγράμματα στους τομείς του αθλητισμού, της παιδείας, της υγείας και του πολιτισμού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top