Συνάντηση ΣΥΚΑΛΑ με Ειδικό Διαχειριστή της Λαϊκής Τράπεζας

Συνάντηση ΣΥΚΑΛΑ με Ειδικό Διαχειριστή της Λαϊκής Τράπεζας

Συνάντηση με τον Ειδικό Διαχειριστή της Λαϊκής Τράπεζας είχε χθες αντιπροσωπεία του ΣΥΚΑΛΑ αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, Εκτελεστικά Μέλη του ΔΣ και νομικών συμβούλων του Συνδέσμου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΚΑΛΑ, στη συνάντηση που διήρκεσε πέραν των ενενήντα λεπτών έγινε εκατέρωθεν ενημέρωση και συζήτηση επί των θεμάτων που αφορούν την διαχείριση των εναπομεινάντων περιουσιακών στοιχείων της Λαϊκής.

Όπως αναφέρεται, η συζήτηση ήταν διεξοδική και η όλη συνάντηση παραγωγική, ενώ συμφωνήθηκε ότι θα ακολουθηθεί ένα πρόγραμμα επαφών αφού ορισμένα θέματα χρήζουν επεξεργασίας και από τις δύο πλευρές.

Η επόμενη συνάντηση θα γίνει στις αρχές Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE