ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Νέες λαχταριστές μπάρες Μούσλι, Πρωτεΐνης και Fruit & Nut από Nature Valley.

Νέες λαχταριστές μπάρες Μούσλι, Πρωτεΐνης και Fruit & Nut από Nature Valley.

Στη Nature Valley™, οι νόστιμες, πρακτικές μπάρες μας έχουν δημιουργηθεί για να σας συνοδεύουν παντού, σε κάθε σας περιπέτεια, σε κάθε σας απόδραση.

Σήμερα που οι ρυθμοί της ζωής και οι απαιτήσεις της ημέρας είναι πολλές, η ανάγκη για ένα γρήγορο σνακ γίνεται ακόμα πιο έντονη. Για αυτό το λόγο η General Mills, παγκόσμιος ηγέτης στη αγορά μπαρών σνακ με την μάρκα Nature Valley, έχει προχωρήσει στον εμπλουτισμό της γκάμας της με νέα πρωτοποριακά προϊόντα.

Nature Valley Protein Bar – Berries & Peanuts

Στην αγαπημένη σειρά μπάρες πρωτεΐνης της Nature Valley προστίθεται και η νέα επιλογή Berries & Peanuts. Οι μπάρες πρωτεΐνης της Nature Valley καλύπτουν το 20% της ημερήσιάς ανάγκης σε πρωτεΐνες. Δεν περιέχουν γλουτένη και φτιάχνονται από προσεκτικά επιλεγμένα αγνά συστατικά. Επίσης, δεν περιέχουν τεχνητά χρώματα και συντηρητικά και είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες. Οι νέες μπάρες πρωτεΐνης αποτελούν ιδανική επιλογή για έξτρα ενέργεια.

Τραγανές Μπάρες Μούσλι με νέα γεύση Φιστικοβούτυρο

Οι τραγανές μπάρες Nature Valley Μούσλι με Φιστικοβούτυρο φτιάχνονται από φυσικά συστατικά όπως βρώμη ολικής άλεσης, φιστίκια και λαχταριστό φιστικοβούτυρο. Αποτελούν το ιδανικό πρακτικό σνακ που έχεις πάντα μαζί σου, κάθε στιγμή που το χρειάζεσαι.

Μπάρες δημητριακών Fruit & Nut

Καλωσορίζουμε και την νέα σειρά Fruit & Nut, σε δυο ισορροπημένες επιλογές για την ιδανική ενέργειά.  Η πρώτη με αμύγδαλα, φιστίκια, ζουμερές σταφίδες και μήλο και η δεύτερη με αμύγδαλα, φιστίκια, σταφίδες και αποξηραμένα κράνμπερι —συν 100% βρώμη ολικής αλέσεως.

Οι μπάρες Nature Valley διανέμονται αποκλειστικά στην Κύπρο από την εταιρεία Laiko Cosmos Trading.

 

www.laikocosmos.com

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top