Ένας θάνατος και 520 κρούσματα καταγράφηκαν την Τρίτη στα κατεχόμενα

Ένας θάνατος και 520 κρούσματα καταγράφηκαν την Τρίτη στα κατεχόμενα

Ένας θάνατος και 520 κρούσματα καταγράφηκαν την Τρίτη 8/3 στα κατεχόμενα από 13.194 τεστ ενώ πήραν εξιτήριο ή εξήλθαν από την καραντίνα 362 άτομα.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ανακοίνωση του «υπουργείου υγείας» αναφέρει ότι από τα νέα περιστατικά, τα 224 εντοπίστηκαν στη Λευκωσία, τα 132 στην Κερύνεια, τα 92 στην Αμμόχωστο, τα 39 στη Μόρφου, τα 17 στο Τρίκωμο και 16 στην περιοχή Λεύκας.

Μέχρι σήμερα στα κατεχόμενα έγιναν 6.007.843 τεστ και εντοπίστηκαν 71.378 κρούσματα. Υπό παρακολούθηση και θεραπεία βρίσκονται 3614 άτομα, τα 38 σε κέντρα πανδημίας, τα 3 στην εντατική.

Σε καραντίνα βρίσκονται 3573 επαφές. Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων της πανδημίας έφτασε τα 201.

Σήμερα στα κατεχόμενα έγιναν 1126 εμβολιασμοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE