Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ανακοίνωση του «υπουργείου υγείας» αναφέρει ότι από τα νέα περιστατικά, τα 224 εντοπίστηκαν στη Λευκωσία, τα 132 στην Κερύνεια, τα 92 στην Αμμόχωστο, τα 39 στη Μόρφου, τα 17 στο Τρίκωμο και 16 στην περιοχή Λεύκας.
Μέχρι σήμερα στα κατεχόμενα έγιναν 6.007.843 τεστ και εντοπίστηκαν 71.378 κρούσματα. Υπό παρακολούθηση και θεραπεία βρίσκονται 3614 άτομα, τα 38 σε κέντρα πανδημίας, τα 3 στην εντατική.
Σε καραντίνα βρίσκονται 3573 επαφές. Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων της πανδημίας έφτασε τα 201.
Σήμερα στα κατεχόμενα έγιναν 1126 εμβολιασμοί.
Ένας θάνατος και 520 κρούσματα καταγράφηκαν την Τρίτη στα κατεχόμενα

Ένας θάνατος και 520 κρούσματα καταγράφηκαν την Τρίτη 8/3 στα κατεχόμενα από 13.194 τεστ ενώ πήραν εξιτήριο ή εξήλθαν από την καραντίνα 362 άτομα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετά το δημοσίευμα του ThemaOnline: Ο ΕΟΑ έσπευσε στο σημείο - Τέλος στη διαρροή νερού στον Στρόβολο
Πτώση 15χρονης στη Λεμεσό: Είχε προηγηθεί κατανάλωση αλκοόλ και παρουσία άλλων ανηλίκων – Όλα τα νεότερα με την υγεία της
Πένθος για τον Ιωάννη Κασουλίδη - Πέθανε η σύζυγος του Έμη Κασουλίδου
Κύπριος ηθοποιός: Ανέβασε δική του παράσταση και είχε μόνο ένα θεατή και αυτός ήταν με πρόσκληση (βίντεο)
Πέθανε η Ανθούλλα Χριστοδούλου: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η επιθυμία της οικογένειας - Δείτε φωτογραφία
Νέα καταγγελία «φωτιά» για την Ιωάννα Γάκα: «Ήμασταν υγιείς και μας διέγνωσε καρκίνο στις σάλπιγγες και μικρόβια στο αίμα»

