Ζωντανεύει το κέρινο ομοίωμα του Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ στο μουσείο Μαντάμ Τισό και σκορπά πανικό (Φώτο & Βίντεο)

Ζωντανεύει το κέρινο ομοίωμα του Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ στο μουσείο Μαντάμ Τισό και σκορπά πανικό (Φώτο & Βίντεο)

Τον έχουμε δει ως body builder, ως έγκυο, ως εξολοθρευτή, ως κυβερνήτη της Καλιφόρνια. Τώρα ο Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ γίνεται και φαρσέρ, τρομοκρατώντας τους φαν του ως ζωντανό άγαλμα στο μουσείο της Μαντάμ Τισό.

Συγκεκριμένα, ο Αρνι ντύθηκε «Εξολοθρευτής» και πήρε τη θέση του δικού του αγάλματος στο διάσημο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τισό.

Ωστόσο οι φαν που πήγαιναν να φωτογραφηθούν με την απομίμηση του ειδώλου τους δεν περίμεναν ότι πρόκειται για τον ίδιο τον Σβαρτζενέγκερ και οι αντιδράσεις τους ήταν τουλάχιστον ξεκαρδιστικές.

Η φάρσα φυσικά είχε φιλανθρωπικό σκοπό και έγινε για τη στήριξη της οργάνωσης After-School All-Stars που παρέχει ολοκληρωμένα προγράμματα μαθημάτων μετά το σχολείο που κρατούν τα παιδιά ασφαλή και τα βοθούν να επιτύχουν στο σχολείο και στη ζωή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE